Escape rooms voor Groepen in Zandvoort

Zijn jullie met een groep van meer dan 6 personen? Ook dan is Escape World dé plek voor jullie Escape Room uitje. Met 3 unieke kamers in Zandvoort en leuke arrangementen, is jullie groep aan het juiste adres. Wij zorgen voor een magisch uitje dat je niet snel zult vergeten!

3 kamers (2-18 personen)
Ook last-minute boeken
Boek direct onlineOf vraag prijsindicatie aan »

Prijsindicatie aanvragen:

Escape Rooms groepsuitje

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring. Bij ons kunnen groepen t/m 18 personen tegelijkertijd een Escape Room spelen.* Iedere escape room is geschikt voor een groep tot maximaal 6 personen. Grote groepen worden dus verdeeld over verschillende verhaallijnen! * Op basis van beschikbaarheid
Zijn jullie met een grotere groep? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Speel bijvoorbeeld een unieke city game en/of speel de escape rooms in shifts. Terwijl een deel van de groep een escape room speelt, nemen de anderen deel aan een andere activiteit!
Bekijk daarvoor ons aanbod van arrangementen

We ontvangen jullie graag in onze comfortabele lounge met een gratis kopje goede koffie, thee of water. Je vindt ons in hartje Zandvoort, aan het Boulevard. En we zijn uitstekend bereikbaar met het OV. Het treinstation bevindt zich op 2 minuten loopafstand van onze locatie.

Vraag direct een prijsindicatie aan en we sturen je de beschikbaarheid toe:

Logo Escape World

Escape World

Escape World has been an expert in creating a great escape experience for years, from small-scale family or friend outings to complete group activities!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room