Online Escape Room

Een meeslepend avontuur vol puzzels en breinbrekers, samen online in een groepsapp. De spannendste online escape room voor vrienden, families en bedrijven!

Boek nuVoor bedrijven

Het mysterie

The Secret Legacy

Julia, een oude klasgenoot van je, neemt contact op: ze heeft een cryptische brief van haar ouders ontvangen – die 6 jaar geleden spoorloos verdwenen zijn gedurende een expeditie.

Ga mee op onderzoek en voltooi de laatste expeditie van Julia’s ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt.

Hoe het spel werkt

Herontdek vergeten werelden van een verloren beschaving in dit meeslepend avontuur vol puzzels en breinbrekers

Demo gratis uitproberen

Hoe het spel werkt

Online Escape Room Game

Vlak voor het spel begint worden jij en je groep toegevoegd aan een groepsapp chat. Samen met je team ontmoet je hier meerdere live personages waar je mee kan chatten, kraak je echte breinbrekers en zoek je naar antwoorden op internet en social media.

Met behulp van foto’s, filmpjes en audioberichten herontdek je verloren werelden en komt het verhaal helemaal tot leven!

The Secret Legacy speel je vanuit huis met tot 5 teamgenoten waarbij je het mysterie in twee uur probeert op te lossen. Het spel kan met 24 teams tegelijk worden gespeeld en in overleg zelfs meer. Perfect voor een (online) personeelsuitje of grote groepen!

Speel de demoBoek nu

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 12 jaar

age icon 12

2 tot 250 personen

Online Escape Game

Voor wie is The Secret Legacy geschikt?

Vrienden & familie

Speel samen met je familie of vrienden, bij elkaar of op afstand vanuit verschillende locaties. Je kan samen online spelen met maximaal 3 groepen (15 spelers) op dezelfde tijd.

Boek nuGeef dit cadeau

Bedrijven & groepen

Voor bedrijven bieden we maatwerk: speel met tot 120 spelers tegelijkertijd in maximaal 24 groepen en sluit af met een eigen bericht naar je teamgenoten of medewerkers!

Ontdek zakelijk

Ervaringen

Leuk spel met veel verschillende (soorten) puzzeltjes, leuke characters en persoonlijke begeleiding!
Leuk spel waarin je met een character op avontuur gaat en veel verschillende soorten puzzels oplost. Heel leuk dat er persoonlijke begeleiding is waardoor de antwoorden afgestemd worden op wat de groep zegt. Goede aanrader gekregen om via zoom/skype/etc te communiceren met je groepsgenoten om makkelijker te kunnen overleggen.

Eva

Hartstikke leuk om te doen met het gezin!
Gisteren met gezin (2 meiden van 14) gespeeld. Mooi vormgegeven, leuke opdrachten, moeilijk genoeg terwijl iedereen echt kon bijdragen. Veel afwisseling en uitdaging. Echt een aanrader om 1.5-2 uur met elkaar te doen.

Jeanine

Leuk online avontuur, gewoon vanaf de bank te spelen! Top in elkaar gezette game via Telegram. Gespeeld met één collega (die momenteel in zuid-amerika verblijft). Leuke is dat we dit gewoon samen konden doen, gewoon online!
De puzzels waren nog wel behoorlijk uitdagend (ook omdat we mss met ons 2en waren). We haalden het einde nét niet helemaal op tijd; dus de begeleider hielp ons het laatste stukje wat sneller door het spel heen. Het is wel een vaste prijs. Advies is met meerdere mensen te spelen!

Daan

Veelgestelde vragen

Hoe speel ik The Secret Legacy?

Je speelt het spel in een groepsapp chat op je telefoon en chat met verschillende karakters die je video’s, foto’s, audioberichten en puzzels toe sturen. Daarnaast kan je zelf ook een videochat met je groep openen in bijvoorbeeld Zoom, Skype of Houseparty.

Met hoeveel mensen kan ik de game spelen?

The Secret Legacy is ontworpen om door 1-5 spelers gespeeld te worden. Je kan samen op één telefoon spelen of ieder op een eigen telefoon. Je team hoeft dus niet samen op één plek te zijn. Tot 24 teams (120 spelers) kunnen tegelijkertijd spelen, bekijk daarvoor onze zakelijke aanbod.

Kunnen meerdere groepen tegelijk spelen?

Ja, op de boekingpagina kan je tot 3 gelijktijdige tijdsloten reserveren. Tot 24 groepen (120 spelers) tegelijkertijd is ook mogelijk, bekijk daarvoor onze zakelijke aanbod.

Wat heb ik nodig om The Secret Legacy te spelen?

Een smartphone met internetverbinding waar je Telegram op kan installeren (o.a. Android, Samsung, iPhone). Minstens één speler heeft een Facebook account nodig. Optioneel is een computer om te videochatten met je team.

Is The Secret Legacy geschikt voor kinderen of ouderen?

The Secret Legacy vereist enige kennis van social media, internet en online zoekmachines. We raden een leeftijd vanaf 12 jaar aan.

Is er hulp als ik vast kom te zitten?

Ja, de karakters die je gedurende het spel tegenkomt worden live gespeelt, acteurs spelen in op het niveau van je groep.

Kan ik ook op mijn PC spelen?

Ja, je hebt wel nog steeds een telefoon nodig. Je kan via web.telegram.org op je computer spelen, maar je moet alsnog inloggen met een telefoon waar de Telegram app op staat geïnstalleerd.

Hoeveel tickets heb ik nodig?

Maar één! Een ticket (€49,50) is geldig voor je hele team. Met 5 spelers betaal je dus slechts €9,90 p.p.

Hoe lang duurt The Secret Legacy?

Dat hangt af van hoe goed je bent, je hebt maximaal 2 uur de tijd. De meeste groepen lossen het mysterie in anderhalf tot twee uur op.

Wat is Telegram?

Telegram is een chat app, vergelijkbaar met WhatsApp. Telegram is beschikbaar voor iPhone en Android (Samsung, Huawei, Nokia, Motorola etc.)

Spelen er onbekenden mee in het spel?

Nee, je speelt het spel met enkel je team. Een spelleider kijkt mee in het groepsgesprek om het spel in goede banen te leiden.

Is dit in het Engels te spelen? (English possible?)

Dat is momenteel helaas niet mogelijk. Het programmeerwerk is Nederlandstalig opgebouwd. De Engelse versie is nog in ontwikkeling, we laten graag weten wanneer deze af is.

Unfortunately, this is currently not possible. The programming is in Dutch. The English version is still under development, we are happy to keep you updated on when it is finished.

Ik heb een andere vraag

We staan voor je klaar! neem contact met ons op via [email protected] of bel 020 223 82 61.

Ga het avontuur aan

1-5 SPELERS | 2 UUR | €49,50 PER TEAM
Speel de demoBoek The Secret Legacy
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room