Battle Escape Rooms

Het ideale vrijgezellenuitje en perfecte teambuilding met collega’s. We hebben dubbele ‘battle kamers’ waar je tegen elkaar kunt strijden!

Boek nu

Battle Escape Rooms

Ga de strijd aan met elkaar in onze battle rooms!

We brengen jouw escape avontuur graag naar een volgend niveau… Dus gaan we de strijd aan met elkaar in de Escape World battle rooms!

Wil je graag jullie familie, vrienden- of teamuitje nóg spannender maken? In onze battle rooms speel je niet alleen tegen de tijd, maar ook tegen elkaar. De groep wordt verdeeld in twee teams spelen allebei in een aparte kamer dezelfde escape room. De kamers zijn identiek en precies gespiegeld. Daardoor hebben beide teams evenveel kans om de escape room vóór de andere partij op te lossen.

De uitdaging van een Battle Escape Room

Het gaat het er niet alleen om óf het lukt binnen de tijd te ontsnappen, maar vooral welk team als eerste alle mysterieuze puzzels weet op te lossen. Daarom zie je in jullie kamer niet alleen de eigen minuten wegtikken, maar óók de voortgang van de andere groep. Daarnaast zal de Game Master jullie maar al te graag op de hoogte houden van de vorderingen van de andere groep.

Welke battle room kiezen jullie?

Maak keuze uit de spannende Cabin in the Woods of de mysterieuze The Inca’s Doom battle rooms. De spanning stijgt steeds meer door de race tegen de klok én elkaar…!

Boek nu

Battle Rooms

Cabin in the Woods Battle Room

De boswandeling die jij en je vrienden maakten loopt helaas niet zoals gepland. Jullie raken de weg kwijt en moeten onverhoopt een plaats vinden om te overnachten. In verte zien jullie plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen… Of toch niet?

Spookachtige geluiden, de aanwezigheid van mysterieuze krachten en onverklaarbare dingen die gebeuren jagen jullie de stuipen op het lijf. Er rust een vloek op deze plek en het is blijkbaar nog nooit iemand gelukt deze blokhut levend te verlaten!

Lukt het jullie om eerder dan het andere team de geesten te verjagen en uit de vervloekte blokhut te ontsnappen?

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestigingen in Amsterdam Waterlooplein.

Amsterdam

The Inca’s Doom Battle Room

Jullie zijn op expeditie in de mysterieuze wereld van de Inca’s. Om de geheimen van de jungle te ontdekken en binnen te dringen in een oude tempel, zullen jullie alle puzzels op jullie weg daar naartoe moeten oplossen. Maar pas op voor Noo’zaca, de boze god van de voorouders… Met zijn hypnotische krachten zal hij het jullie niet makkelijk maken!

Weersta de krachten van Noo’zaca en ontrafel alle geheimen van de Inca’s, voordat het andere team jullie voor is!

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestiging in Hoofddorp.

Hoofddorp

Neem contact op

Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room