Tilburg

De escape room voor uitjes met vrienden, familie of collega’s. Ook in combinatie met een arrangement. De beste escape room ervaring in Noord-Brabant.  Geïnspireerd door de beste Escape Rooms, maar dan nóg beter gemaakt.

Boek nu

5 kamers

30 personen tegelijkertijd

Kamers in Nederlands en Engels

De leukste escape rooms in Tilburg

Zoek je de meest uitdagende escape rooms in Tilburg? Bij onze partner vestiging Locked speel je de beste kamers van Brabant! Deze geroemde kamers staan bekend om de sterke en originele puzzels in de escape rooms. Naast de hersenkrakers is de lounge dé plek om jullie tactieken goed door te nemen.

Prijzen

Spel van een uur
€ 54
PER GROEP
2 Personen

Spel van een uur
€ 84
PER GROEP
5 Personen

Spel van een uur
€ 64
PER GROEP
3 Personen

Spel van een uur
€ 94
PER GROEP
6 Personen

Spel van een uur
€ 74
PER GROEP
4 Personen

Boek nuCadeaubon

BOEK NU ONLINE EEN ESCAPE ROOM IN TILBURG

Online boeken? Dat doe je bij ons heel eenvoudig en snel via het online boekingsformulier. Vaak kun je zelfs nog last minute bij ons terecht. Is de kamer die je wilde volgeboekt? We kunnen je verzekeren dat iedere kamer een echte uitdaging is en een unieke beleving voor iedereen.

Kamers

HEINEKEN PART II

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 14 jaar
4 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

THE GAME

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 10 jaar
2 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

THE MAZE

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 14 jaar
4 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

SECRET SISTER SOCIETY

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 4 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

Online Concepten

THE SECRET LEGACY

Ga met Julia mee op onderzoek uit en voltooi de laatste expeditie van haar vermiste ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil gevaarlijke valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt. Vind met je groep eeuwige roem of wordt uiteindelijk gevangen in een vergeten wereld. Je hebt het zelf in de hand... Het avontuur roept. Durf jij het aan?

infoBoek nu

LIVE REMOTE ESCAPE ROOM

Ervaar nu Cabin in the Woods vanuit een compleet nieuw perspectief. Via een videoverbinding nemen wij je live mee in dit avontuur en brengen de wereld van Escape World naar jou! Zorg dat je onze held(in) helpt om alle uitdagingen aan te gaan. Maak slim gebruik van de plattegronden en je inventaris met objecten. Wees snel, want de tijd tikt langzaam weg…

infoBoek nu

De Escape Rooms van Escape World Tilburg

In Tilburg heb je de keuze uit 5 uitdagende escape rooms. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s, dus er zit zeker een kamer bij die bij jullie past. Of dit nu voor 2 personen is of met een groep tot wel 6 personen.

Het verhaal start met een van onze best beoordeelde kamers, namelijk The Game. Een boze man genaamd Enigma vindt dat de wereld teveel digitaliseert en daarmee individualiseert. Hij sluit daarom groepen mensen op in een kamer vol met spellen (die wij allemaal kennen). Bewijzen jullie dat je door samenwerking de uitdaging aan kunt gaan?

The Maze is het spannende puzzelspel in Tilburg: het eeuwige geluk bevindt zich aan de andere kant van het doolhof. Weet jij op tijd je weg te banen door alle 10 ruimtes of zit je voorgoed vast in The Maze…?

Of zijn jullie echt fan van crime scene en de onderwereld? Want tot op heden is een gedeelte van het losgeld van de Heineken Ontvoering nooit teruggevonden.
Agenten Evers en Oerlemans zijn gevangen genomen tijdens ons onderzoek… Weten jullie te ontsnappen en het losgeld te vinden?

Het verhaal gaat verder met de Secret Sister Society. Dit is namelijk een geheime club van dames die strijden voor de rechten van vrouwen. Diep in het geheim, op een onvindbare locatie, hebben de vrouwen een bijzonder virus ontwikkeld. Het is aan jullie: Verspreiden of Vernietigen jullie het virus?

De Mancave is het hoofdkwartier van een machtige motorbende. Iedereen wil lid worden van deze bende, omdat ze alle deuren in het leven voor je kunnen openen! De bende is alleen vrij streng; alleen echte stoere mannen en vrouwen mogen lid worden. In hun Mancave hebben zij allerlei uitdagingen om te testen hoe stoer je bent.

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over onze escape rooms in Tilburg? Of wil je graag weten wat wij voor (grote) groepen kunnen betekenen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag je vragen.

1. Welke maatregelen hebben wij getroffen ivm het Coronavirus?

– Vanzelfsprekend zijn onze bijeenkomsten geschikt voor minder dan 100 mensen
– Wij zorgen er voor dat er geen personeel werkzaam is dat last heeft van neusverkoudheid,hoesten,keelpijn en/of koorts, zoals de Rijksoverheid heeft aanbevolen. Vanzelfsprekend schudden wij geen handen.
– Indien gasten last hebben van bovenstaande gezondheidsklachten vragen wij hen hun boeking te verzetten voordat zij bij ons op locatie zijn.
– Wij vragen onze gasten voor en na het spelen van de Escape Room hun handen te wassen
– Wij verzorgen extra schoonmaakwerkzaamheden, met speciale aandacht voor voorwerpen die veelvuldig worden aangeraakt/ gebruikt

2. IS HET ENG?

Nee. Locked biedt kamers aan in verschillende thema’s. Geen van deze kamers is eng, heeft schrikeffecten of is in horror thema. Alle kamers zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 10 jaar.

3. IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Ja, het is ook mogelijk een escape room kinderfeestjes te geven bij Locked. Hierbij is de minimumleeftijd 10 jaar voor een selectie kamers. Andere kamers zijn iets spannender, waardoor de minimumleeftijd 14 of 15 jaar zijn. Indien een ouder in de kamer toezicht houdt is de minimumleeftijd 8 jaar. Je vindt meer informatie op de pagina over kinderfeestjes.

4. HOE GROOT KUNNEN DE TEAMS ZIJN?

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn meerdere kamers, mochten jullie groep met meer zijn. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Is je een groep meer dan 30 personen, neem dan contact op, zodat we samen een passend arrangement kunnen afspreken.

5. BIEDEN JULLIE OOK BEDRIJFS- OF GROEPSUITJES AAN?

Jazeker, voor groepen kunnen wij een afspraak regelen voor een Escape Room uitje, of bekijk onze speciale arrangementen om je escape room te combineren met een leuke activiteit in Tilburg!

6. WAT KOST EEN ESCAPE ROOM?

Een Escape Room in Tilburg kost voor twee personen € 49 (incl. BTW). Voor elke extra persoon wordt € 10 gerekend (met een max van zes personen).

7. HOE KAN IK BETALEN?

Wanneer je boekt via de website, betaal je direct online. Hiermee ben je gelijk verzekerd van je escape room bij het boeken! Bij last minute boekingen (telefonisch) wordt per e-mail een factuur gestuurd. Het is ook mogelijk te pinnen op locatie.

8. KAN IK EEN BOEKING ANNULEREN?

Annuleren tot een week van te voren kan kosteloos. Daarna gelden bepaalde spelregels.

9. IN WELKE TAAL IS HET SPEL?

Al onze spellen zijn in twee talen te spelen: Nederlands en Engels.

10. WAAR KAN IK PARKEREN?

Je kunt buiten kantooruren gratis parkeren. Navigeer hiervoor naar de Langestraat en bel aan bij de intercom naast het hek tegenover nummer 14. Tijdens kantooruren kun je parkeren in een van de parkeergarages in Tilburg.

11. IK HEB ALLE KAMERS AL GESPEELD. WAT NU?

Locked vernieuwt de kamers regelmatig. Daarnaast kun je ook spelen in de andere vestigingen van Escape World in Amsterdam (centrum), Hoofddorp / Schiphol en Zoetermeer!

Locatie

LIGGING VAN LOCKED TILBURG

Je vindt de escape rooms centraal gelegen, in het centrum van Tilburg. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Tilburg Station. Zijn jullie (succesvol) ontsnapt uit de escape room? Dan loop je zo het centrum van Tilburg in voor een lekker hapje eten. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan ook onze samengestelde arrangementen.

Routebeschrijving

Hoe kom ik bij Escape World Tilburg?

Je vindt onze Escape Rooms in hartje Tilburg (centrum). Via Station Tilburg hoef je alleen de spoorlaan over te steken en je vindt ons aan de linkerzijde op de Stationsstraat (14D), naast de Beans & Bites. Parkeren kan gratis buiten kantooruren. Tijdens deze kantooruren kun je parkeren in een van de betaalde parkeerplaatsen dichtbij.

Plan je route

Corona maatregelen

Bekijk alle maatregelen

+31 (0) 61 118 63 45
[email protected]

Stationsstraat 14D
Tilburg

Openingstijden

Maandag – Zondag
Open 10:00
Gesloten 23:00

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room