Tilburg

De escape room voor uitjes met vrienden, familie of collega’s. Ook in combinatie met een arrangement. De beste escape room ervaring in Noord-Brabant.  Geïnspireerd door de beste Escape Rooms, maar dan nóg beter gemaakt.

Boek nu

  5 unieke kamers

  30 personen tegelijkertijd

Horeca in het Escape Café

De leukste escape rooms in Tilburg

Zoek je de meest uitdagende escape rooms in Tilburg? Bij onze partner vestiging Locked speel je de beste kamers van Brabant! Deze geroemde kamers staan bekend om de sterke en originele puzzels in de escape rooms. Naast de hersenkrakers is de lounge dé plek om jullie tactieken goed door te nemen.

Kamers

5 uitdagende
escape rooms in Tilburg

Escape World Tilburg biedt 5 verrassende kamers die regelmatig vernieuwd worden. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s, dus er zit zeker een kamer bij die bij jullie past. Of dit nu voor 2 personen is of met een groep tot wel 6 personen.

THE GAME

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

SECRET SISTER SOCIETY

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

The Flight

Moeilijkheidsgraad

Escaperoom thuisspel vanaf 14 jaar
Vanaf 14 jaar
Vanaf 12 jaar onder begeleiding
2 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

HEINEKEN PART II

Moeilijkheidsgraad

Escaperoom thuisspel vanaf 14 jaar
Vanaf 14 jaar
Vanaf 12 jaar onder begeleiding
2 tot 6 personen
Optimaal: 4 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

THE MAZE

Moeilijkheidsgraad

age icon 12
Vanaf 12 jaar
2 tot 6 personen
Optimaal: 4 tot 6 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

Prijzen

Spel van een uur
€ 64
PER GROEP
2 Personen

Spel van een uur
€ 95
PER GROEP
5 Personen

Spel van een uur
€ 75
PER GROEP
3 Personen

Spel van een uur
€ 108
PER GROEP
6 Personen

Spel van een uur
€ 84
PER GROEP
4 Personen

Boek nuCadeaubon

eten & drinken

Ontdek ons Escape Café

Kom voor of na het escapen gezellig eten en drinken in ons eigen BreakOut Eetcafé! Een unieke plek om een heerlijk bodempje te leggen voor jouw escape of lekker na te kletsen met een vers getapt biertje in de hand. BreakOut is dé plek om jouw uitje helemaal compleet te maken met een gezellige lunch, borrel of avondhap.

braekout arrangement escape world tilburg

Borrelplanken, nacho’s, carpaccio & tuna crostini’s, bitterballen en albondigas.
Ontdek onze “No Escape” burger of zet de tafel vol heerlijke plaatpizza’s!

Boek een smakelijk arrangement bij je escape voor aantrekkelijke combi-deals!

Boeken

BOEK NU ONLINE EEN ESCAPE ROOM IN TILBURG

Online boeken? Dat doe je bij ons heel eenvoudig en snel via het online boekingsformulier. Vaak kun je zelfs nog last minute bij ons terecht. Is de kamer die je wilde volgeboekt? We kunnen je verzekeren dat iedere kamer een echte uitdaging is en een unieke beleving voor iedereen.

De Escape Rooms van Escape World Tilburg

In Tilburg heb je de keuze uit 5 uitdagende escape rooms. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s, dus er zit zeker een kamer bij die bij jullie past. De escape rooms zijn geschikt voor 2 tot en met 6 personen. Met 5 kamers kunnen tot 30 personen tegelijkertijd een escape room spelen.

Flight 815 is een reis die je leven zal veranderen… Nietsvermoedend stap je aan boord van het vliegtuig. Plotseling steekt er tijdens de vlucht een storm op en wordt het zwart voor je ogen. Wanneer je je ogen weer opent voelt het alsof je uit een diepe, maar pijnlijke slaap ontwaakt. Het is oorverdovend stil. Wat is er aan de hand? Of is alles maar een droom?

Het verhaal start met een van onze best beoordeelde kamers, namelijk The Game. Een boze man genaamd Enigma vindt dat de wereld teveel digitaliseert en daarmee individualiseert. Hij sluit daarom groepen mensen op in een kamer vol met spellen (die wij allemaal kennen). Bewijzen jullie dat je door samenwerking de uitdaging aan kunt gaan?

The Maze is het spannende puzzelspel in Tilburg: het eeuwige geluk bevindt zich aan de andere kant van het doolhof. Weet jij op tijd je weg te banen door alle 10 ruimtes of zit je voorgoed vast in The Maze…?

Het verhaal gaat verder met de Secret Sister Society. Dit is namelijk een geheime club van dames die strijden voor de rechten van vrouwen. Diep in het geheim, op een onvindbare locatie, hebben de vrouwen een bijzonder virus ontwikkeld. Het is aan jullie: Verspreiden of Vernietigen jullie het virus?

Of zijn jullie echt fan van crime scene en de onderwereld? Want tot op heden is een gedeelte van het losgeld van de Heineken Ontvoering nooit teruggevonden.
Agenten Evers en Oerlemans zijn gevangen genomen tijdens ons onderzoek… Weten jullie te ontsnappen en het losgeld te vinden?

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze escape rooms in Tilburg? Of wil je graag weten wat wij voor (grote) groepen kunnen betekenen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag je vragen.

1. IS HET ENG?

Nee. Locked biedt kamers aan in verschillende thema’s. Geen van deze kamers is eng, heeft schrikeffecten of is in horror thema. Alle kamers zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 10 jaar.

2. IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Ja, het is ook mogelijk een escape room kinderfeestjes te geven bij Locked. Hierbij is de minimumleeftijd 10 jaar voor een selectie kamers. Andere kamers zijn iets spannender, waardoor de minimumleeftijd 14 of 15 jaar zijn. Indien een ouder in de kamer toezicht houdt is de minimumleeftijd 8 jaar. Je vindt meer informatie op de pagina over kinderfeestjes.

3. HOE GROOT KUNNEN DE TEAMS ZIJN?

Een kamer bij Locked kan gespeeld worden in een team van twee tot zes personen. Er zijn meerdere kamers, mochten jullie groep met meer zijn. De maximale groepsgrootte is bewust gekozen om de spellen leuk te houden. Is je een groep meer dan 30 personen, neem dan contact op, zodat we samen een passend arrangement kunnen afspreken.

4. KUNNEN WE BIJ JULLIE OOK WAT ETEN / DRINKEN?

Jazeker! BreakOut is ons eigen Escape Café, gevestigd in hetzelfde pand. Je kunt hier terecht voor een vers belegde lunch met dampende koffie, een gezellige borrel met biertjes van de tap én heerlijke hapjes – van bitterballen en nacho’s tot flinke plaatpizza’s en natuurlijk onze “No Escape” burger!

5. BIEDEN JULLIE OOK BEDRIJFS- OF GROEPSUITJES AAN?

Jazeker, voor groepen kunnen wij een afspraak regelen voor een Escape Room uitje, of bekijk onze speciale arrangementen om je escape room te combineren met een leuke activiteit in Tilburg! Op zoek naar wat lekkers te eten / drinken? BreakOut is ons eigen Escape Café, gevestigd in hetzelfde pand. We bieden mooie arrangementen met heerlijke hapjes, plaatpizza’s en borrels!

6. WAT KOST EEN ESCAPE ROOM?

Een reguliere Escape Room in Tilburg kost voor twee personen € 59 (incl. BTW).
Een premium Escape Rooms (Flight815) is te spelen voor € 99 voor twee personen (incl. BTW). Voor alle escape rooms geldt dat voor elke extra persoon € 10 wordt gerekend (met een max van zes personen).

7. HOE KAN IK BETALEN?

Wanneer je boekt via de website, betaal je direct online. Hiermee ben je gelijk verzekerd van je escape room bij het boeken! Bij last minute boekingen (telefonisch) wordt per e-mail een factuur gestuurd. Het is ook mogelijk te pinnen op locatie.

8. KAN IK EEN BOEKING ANNULEREN?

Annuleren tot een week van te voren kan kosteloos. Daarna gelden bepaalde spelregels.

9. IN WELKE TAAL IS HET SPEL?

Onze escape rooms zijn tweetalig: dit betekent dat alle teksten in het spel tegelijkertijd zowel in het Engels, als in het Nederlands te vinden zijn. Is de tekst maar op één manier weer te geven, dan zal dit in makkelijk begrijpbaar Engels zijn.

10. WAAR KAN IK PARKEREN?

Je kunt buiten kantooruren gratis parkeren. Navigeer hiervoor naar de Langestraat en bel aan bij de intercom naast het hek tegenover nummer 14. Tijdens kantooruren kun je parkeren in een van de parkeergarages in Tilburg.

11. IK HEB ALLE KAMERS AL GESPEELD. WAT NU?

We vernieuwen onze kamers regelmatig en ons Escape Café biedt meer dan genoeg lekkers om je tijd heerlijk door te brengen. Daarnaast kun je natuurlijk ook escape rooms spelen in de andere vestigingen van Escape World in Amsterdam (centrum), Hoofddorp / Schiphol en Zoetermeer!

12. ZIJN JULLIE ESCAPE ROOMS OOK TOEGANKELIJK OF GESCHIKT VOOR MENSEN IN EEN ROLSTOEL?

De kamer Secret Sister Society is rolstoel toegankelijk in Tilburg. De overige kamers zijn geschikt indien je slecht ter been bent. De kamers zijn niet geschikt voor personen die doof of blind zijn.

Locatie

LIGGING VAN ESCAPE WORLD TILBURG

Je vindt de escape rooms centraal gelegen, in het centrum van Tilburg. Het is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Tilburg Station. Zijn jullie (succesvol) ontsnapt uit de escape room? Kom dan lekker wat eten en drinken in ons eigen BreakOut Escape Café, gevestigd in hetzelfde pand aan de Stationsstraat!

Routebeschrijving

Hoe kom ik bij Escape World Tilburg?

Je vindt onze Escape Rooms in hartje Tilburg (centrum). Via Station Tilburg hoef je alleen de Spoorlaan over te steken en je vindt ons aan de linkerzijde aan de Stationsstraat 14. Je komt binnen via BreakOut (ons heerlijke Escape Café).

Parkeren kan gratis buiten kantooruren, tijdens kantooruren kun je parkeren in een van de betaalde parkeerplaatsen in de straten om ons heen. Hiernaast liggen parkeergarages Pieter Vreedeplein en Knegtel op loopafstand. Tot snel!

Plan je route

+31 (0)13-2032083
[email protected]

Stationsstraat 14D
Tilburg

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 11:30 – 22:00
Vrijdag: 11:30 – 00:00
Zaterdag en zondag: 09:30 – 00:00

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room