Samenwerken?

Escape World breidt uit!

Escape World is een groeiende organisatie in Escape Rooms en vrijetijdsactiviteiten. Inmiddels vind je ons in verschillende vestigingen door heel het land, o.a. in Amsterdam, Hoofddorp, Tilburg en Zandvoort. Onze succesformule werkt en onze kracht zit in onze thematische aanpak, waarmee we mensen een onvergetelijke tijd willen laten beleven. Een momentje weg uit de normale wereld!

Meer en meer gastbeleving

Naast onze laatste uitbreiding in Zandvoort is Escape World continu op zoek naar nieuwe goede locaties. We zien kansen voor een grotere organisatie. Op deze manier kunnen we nog meer talent aantrekken, waardoor de kwaliteit van onze escape rooms en het spelplezier verder toenemen. Ook centraliseren wij bedrijfsprocessen zoals marketing en customer service waardoor wij steeds meer gasten aantrekken en efficiënter werken. Dit alles leidt tot een betere gastbeleving!

Aansluiten bij Escape World?

Stuur een mail naar [email protected] met jouw plannen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluit jij je aan bij Escape World?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikte locatie voor een nieuwe vestiging in Utrecht (stadscentrum of rondom centrum). We zoeken een locatie die goed bereikbaar is met circa 400 m2 ruimte. Maar ook andere locaties staan we voor open.

Mogelijk ben je zelf escape room ondernemer en wil je graag afbouwen, of juist meer focussen op het product in plaats van alle managementtaken?

Of heb je vastgoed ter beschikking en zoek je een sterke invulling met een solide businessmodel?

Dan nodigen we je uit om kennis te maken! Stuur vrijblijvend een mailtje naar [email protected] om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Waar wij naar op zoek zijn:

  • Een A locatie (liefst in of rondom centrum van middelgrote tot grote stad)
  • Ruimte voor minimaal 3 kamers (200 m2+)
  • Aanvullende activiteiten op locatie tot beschikking zijn een pré
  • Zowel voor bestaande Escape Rooms als vastgoedbeheerders die een sterke invulling zoeken
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room