Escape rooms voor Groepen in Amsterdam

Zijn jullie met een groep van meer dan 6 personen? Ook dan is Escape World dé plek voor jullie Escape Room uitje. Met 6 unieke kamers in Amsterdam en leuke arrangementen, is jullie groep aan het juiste adres. Wij zorgen voor een magisch uitje dat je niet snel zult vergeten!

6 kamers (2-36 personen)
Ook last-minute boeken
Boek direct onlineOf vraag prijsindicatie aan »

Prijsindicatie aanvragen:

Escape Rooms groepsuitje

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring. Bij ons kunnen groepen t/m 36 personen tegelijkertijd een Escape Room spelen.* Iedere escape room is geschikt voor een groep tot maximaal 6 personen. Grote groepen worden dus verdeeld over verschillende verhaallijnen! * Op basis van beschikbaarheid
Zijn jullie met een grotere groep? Dan is het uiteraard mogelijk om in shifts af te wisselen. Terwijl een deel van de groep een escape room speelt, nemen de anderen deel aan een andere activiteit!

We ontvangen jullie graag in onze comfortabele lounge met een gratis kopje goede koffie, thee of water. Je vindt ons in hartje Amsterdam, aan het Waterlooplein. En we zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het OV. Zowel metro als parkeergarage bevinden zich op 2 minuten loopafstand van onze locatie.

Vraag direct een prijsindicatie aan en we sturen je de beschikbaarheid toe:

ARRANGEMENTEN

Escape Room + Activiteit

Escape room +
City game

35,- p.p.
5 - 70 personen
3 uur
MEER INFO

Escape room +
Sightseeing

Vanaf 39,- p.p.
40 - 70 personen
3 uur
MEER INFO

Los te boeken:
Eten & Drinken

Naast arrangementen vind je via Escape World ook los te boeken opties voor eten & drinken. Bekijk hier de mogelijkheden bij Amstel-1:

Escape room amsterdam + diner arrangement
MEER INFO
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room