City Game Amsterdam

THE REMBRANDT RUNAWAY

De schilderskoffer van Rembrandt is eindelijk gevonden! Deze had zijn voormalige minnares meegenomen toen zij in 1650 op de vlucht is geslagen om te ontkomen aan het gruwelijke tuchthuis, waar Rembrandt haar in wilde stoppen.

Deze koffer zou wel eens het antwoord kunnen zijn op waar het verloren meesterwerk van Rembrandt is gebleven

Uiteraard is deze spannende City Game in Amsterdam niet voor zomaar voor alle ogen bestemd… Durf jij deze speurtocht aan te gaan en het eeuwenoude mysterie te ontrafelen?

Boek nu!Arrangement incl. Escape Room

Startlocatie: Waterlooplein

escape homebox

1,5 uur spelplezier

spel escaperoom tijd

Ontdek Amsterdam

3 tot 36 personen

Personen escaperoom
city game amsterdam in between header

CITY GAME AMSTERDAM

Spelenderwijs de stad ontdekken

Ontdek Amsterdam aan de hand van een spannende citygame! Verken de straten van Amsterdam met een unieke blik, vol uitdagende opdrachten en met een verrassende ontknoping. Met dit unieke stadspel kun je activiteiten met elkaar afwisselen: wanneer de eerste groep de citygame speelt, kan een andere groep uit een Amsterdamse Escape Room ontsnappen! Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie het avontuur af.

  • Buitenspel in hartje Amsterdam
  • Slimme spelkoffer met GPS
  • Grote en kleine groepen

THE REMBRANDT RUNAWAY

Ontrafel een eeuwenoude mysterie...

De schilderskoffer van Rembrandt is eindelijk gevonden! Deze had zijn voormalige minnares meegenomen toen zij in 1650 op de vlucht is geslagen om te ontkomen aan het gruwelijke tuchthuis, waar Rembrandt haar in wilde stoppen.

Deze koffer zou wel eens het antwoord kunnen zijn op waar het verloren meesterwerk van Rembrandt is gebleven… Durf jij deze speurtocht aan te gaan en het eeuwenoude mysterie te ontrafelen?

Boek nu!Of boek een arrangement »

De stad Amsterdam in!

Het stadsspel start bij onze Escape World locatie aan het Waterlooplein. Hier ontvangt elk team een korte uitleg en wordt de mysterieuze spelkoffer overhandigd. Vanaf het Waterlooplein leidt het spel jullie verder de stad in en ontdekken jullie uitdagende puzzels op bijzondere locaties.

Ontdek Amsterdam spelenderwijs en los het mysterie op!

  • Buitenspel in hartje Amsterdam
  • Slimme spelkoffer met GPS
  • Grote en kleine groepen
Boek nuOf boek een arrangement »

Spelkoffer met GPS

In de mysterieuze schilderskoffer zit een GPS verwerkt die het avontuur op de voet volgt en jullie op specifieke locaties in de stad aan het werk zet. Door alle puzzels tijdig op te lossen kunnen jullie erachter komen waar het verloren meesterwerk van Rembrandt te vinden is.

Unieke puzzels op locatie

Om het verloren meesterwerk op te kunnen sporen, lossen jullie raadsels op specifieke locaties op. De schilderskoffer bevat hulpmiddelen, raadsels en kaartjes, maar ook Amsterdam zélf maakt onderdeel uit van het spel. Kan je niet wachten o, in het mysterie te duiken? Boek dan nu!

Ervaringen van deze City Game

We vonden de zoektocht een heel aangename ervaring waarbij we de stad Amsterdam op een leuke manier hebben ontdekt. De zoektocht bracht ons naar plekjes waar we anders nooit komen. Het spel zat ook heel goed in elkaar en we konden die op eigen tempo uitvoeren.

Danielle

Ongelooflijk leuk spel dat goed in elkaar zit. Je leert de stad op een andere manier kennen. Wij speelden met het gezin (4 volwassenen) en vonden de moeilijkheidsgraad zeer aangenaam. Zeker niet te moeilijk, maar ook niet te gemakkelijk. Het spel bevat interactieve taken en er zitten hier en daar wel lastige opdrachten in. We speelden het spel met 2 personen wat goed te doen was! Zeker een aanrader!

Sophie

De city game in Amsterdam van Escape World is een fantastische ervaring! Het combineert puzzels en raadsels met een verkenning van de stad, waardoor het een leuke en interactieve manier is om Amsterdam te ontdekken. De game is goed ontworpen en biedt een uitdagende en meeslepende ervaring voor spelers van alle niveaus.

Bart & familie

Groepen & arrangementen

Perfect team- of groepsuitje

Op pad met vrienden, familie of collega’s in Amsterdam? Ervaar dan dit unieke stadsspel. Daag elkaar uit met opdrachten en werk toe naar een verrassende ontknoping. Met meerdere personen? Wissel elkaar af en speel het spel tegen elkaar in een spannende tijdsrace! Het meesterwerk van Rembrandt wacht op jullie..!

1 / 1,5 uur
3 tot 36 personen
16,50 p.p.
Boek nu

Combineer met een Escape Room!

Deze city game is perfect te combineren met een magische escape room in Amsterdam bij Escape World. Wanneer de eerste groep zich in de escape rooms bevindt, speelt de andere groep de citygame. Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie van avontuur. Zo combineer je de city game en hoeft geen van de groepen te wachten!

3 uur
3 tot 36 personen
35,- p.p. (inclusief escape room!)
Arrangement aanvragen

Boek deze City Game direct online!

Escape room +
City game

35,- p.p.
3 – 36 personen
3 uur

Als arrangement boeken

in combinatie met Escape Room

Veelgestelde vragen

Hoe speel je deze city game en wat heb je nodig?

Om deze city game te kunnen spelen, heb je alleen de mysterieuze schilderskoffer nodig. Zelf hoef je niets mee te nemen. We vragen jullie om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Onze gamemaster geeft jullie dan een korte uitleg én natuurlijk de schilderskoffer. Verder is het aan jullie!

Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

De city game is te spelen vanaf 3 mensen en de escape rooms bieden ruimte voor maximaal 36 personen tegelijkertijd.

Voor welke leeftijd is het stadsspel geschikt?

Het stadsspel kan zelfstandig gespeeld worden door iedereen vanaf 16 jaar. Onder begeleiding zijn ook spelers vanaf 12 jaar welkom. Het spel is niet eng en bevat geen expliciete onderwerpen.

Is this city game suitable for English speaking players?

Absolutely! Our Gamemasters can give the instructions in English and will fill your mysterious suitcase with English puzzles and clues. Enjoy the game!

Hoe lang duurt de city game?

Het spel duurt tussen 1 en 1,5 uur. Boek je de city game in combinatie met een Escape Room? Dan duurt het geheel ongeveer 3 uur.

Wat is de prijs van het stadsspel?

De city game kan geboekt worden voor 16,50 p.p. (vanaf 3 personen). Boek je het buitenspel in combinatie met een Escape Room? Dan is de combinatieprijs 35,- p.p. inclusief de Escape Room!

Ik heb een andere vraag

We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room