THE REMBRANDT RUNAWAY

City Game Amsterdam

De schilderskoffer van Rembrandt is eindelijk gevonden! Deze had zijn voormalige minnares meegenomen toen zij in 1650 op de vlucht is geslagen om te ontkomen aan het gruwelijke tuchthuis, waar Rembrandt haar in wilde stoppen.

Deze koffer zou wel eens het antwoord kunnen zijn op waar het verloren meesterwerk van Rembrandt is gebleven

Uiteraard is deze spannende City Game in Amsterdam niet voor zomaar voor alle ogen bestemd… Durf jij deze speurtocht aan te gaan en het eeuwenoude mysterie te ontrafelen?

Boek nu!

THE REMBRANDT RUNAWAY

Interactief stadsspel in hartje Amsterdam

Ontdek Amsterdam aan de hand van een spannende citygame! Verken de straten van Amsterdam met een unieke blik, vol uitdagende opdrachten en met een verrassende ontknoping. Met dit unieke stadspel kun je activiteiten met elkaar afwisselen: wanneer de eerste groep de citygame speelt, kan een andere groep van een Amsterdamse Escape Room ontsnappen! Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie het avontuur af.

Bekijk de trailer

Uitdagend stadsspel

1,5 uur spelplezier

spel escaperoom tijd

Vanaf 14 jaar

Escaperoom thuisspel vanaf 14 jaar

Vanaf 5 tot 70 personen

Personen escaperoom

Durf jij deze speurtocht aan te gaan en het eeuwenoude mysterie te ontrafelen? Kan jullie groep het verlopen meesterwerk terugvinden? De taak is aan jullie…!

Ontdek hoe deze city game werkt

Hoe het spel werkt

Stadsspel in hartje Amsterdam

De citygame start naast Grand Café Amstelhoeck, op 5 minuten loopafstand van de locatie van Escape World Waterlooplein. Voordat jullie starten ontvangt elk team op onze locatie een korte uitleg en wordt de koffer overhandigd.

In deze koffer zit een GPS verwerkt die jullie avontuur volgt en jullie op specifieke locaties aan het werk zet. Door alle puzzels tijdig op te lossen kunnen jullie erachter komen waar het verloren meesterwerk te vinden is. Ben je al enthousiast? Boek dan nu!

Ervaringen van deze City Game

Wat een mega super gave escaperoom!!!! We (ik en mijn 18-jarige dochter) zijn er gisterenmiddag aan begonnen tussen door hebben we gegeten en na het eten gingen we fanatiek weer door. Mijn dochter wilde 's avonds eigenlijk nog ergens heen, maar ze vond het spel zo leuk dat ze door is blijven spelen (dat wil echt wat zeggen!!!).

Daan

Zo'n uitgebreide box had ik niet verwacht! Wij werden zo in het verhaal meegesleurd dat we niet van de tafel zijn weggelopen. Het is geen standaard spel dat je zomaar in de winkel koopt. Het is een hele ervaring!
Het spel bevat interactieve taken en er zitten hier en daar wel wat enge momenten. We speelden het spel met 2 personen wat goed te doen was! Zeker een aanrader!

Sophie

Hartstikke leuk om een avond te spelen!
Het spel is heel goed samengesteld met een spannend, diepgaand verhaal en hele leuke spelonderdelen. Het is zeker een enger spel. Als iemand die wat bijgelovig is, durfde ik sommige elementen niet eens aan te raken! Dat maakte het spel zo spannend! Ik vond het geweldig.

Viliyana

Ook voor groepen & arrangementen

Perfect team- of groepsuitje

Op pad met vrienden, familie of collega’s in Amsterdam? Ervaar dan dit unieke stadsspel. Daag elkaar uit met opdrachten en werk toe naar een verrassende ontknoping. Met meerdere personen? Wissel elkaar af en speel het spel tegen elkaar in een spannende tijdsrace! Het meesterwerk van Rembrandt wacht op jullie..!

Boek nu

Combineer met een Escape Room!

Deze city game is perfect te combineren met een magische escape room in Amsterdam bij Escape World. Wanneer de eerste groep zich in de escape rooms bevindt, speelt de andere groep de citygame. Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie van avontuur. Zo combineer je de city game en hoeft geen van de groepen te wachten!

Bekijk arrangement

Veelgestelde vragen

Hoe speel je deze city game en wat heb je nodig?

Je hebt niets nodig om deze city game te kunnen spelen. We vragen jullie om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Zo kan onze gamemaster ook alle instructies goed aan jullie vertellen. Verder is het aan jullie!

Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

De city game is te spelen vanaf 5 mensen. Door groepen af te wisselen kunnen groepen tot wel 70 mensen het spel ervaren. Vraag ons naar meer informatie!

Is this city game suitable for English speaking players?

Unfortunately not, the hints in the game are in Dutch. Our Gamemasters can give the instructions in English and if you have friends or colleagues who can translate the Dutch parts of the game, you are sure welcome to enjoy the game.

Hoe lang duurt de city game?

Het spel duurt tussen 1 en 1,5 uur.

Wat is de prijs van het stadsspel?

De prijs is 35,- p.p. in combinatie met een escape room activiteit.

Ik heb een andere vraag

We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Boek nu deze City Game via het aanvraagformulier!

Onze collega's van Escape World stellen graag jouw arrangement of city game ervaring samen. Geef je datum en wensen door en wij zorgen dat het jullie aan niets tekort komt.
Boek nu
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room