Zoetermeer

Diverse combideals mogelijk. Hoogste kwaliteit live escape room spellen met technologische snufjes. Gastvrije hosts en betrokken spelleiders.

Boek nu

4 kamers

23 personen tegelijkertijd

Kamers in Nederlands en Engels

DE LEUKSTE ESCAPE ROOMS IN ZOETERMEER

Ben je op zoek naar spanning, sensatie en een unieke beleving? En dat allemaal in Zoetermeer? Dan ben je bij Escape World aan het juiste adres. Onze geweldige kamers geven iedere groep een unieke beleving in Zoetermeer!

Prijzen

Spel van een uur
€ 70
PER GROEP
2 Personen

Spel van een uur
€ 115
PER GROEP
5 Personen

Spel van een uur
€ 89
PER GROEP
3 Personen

Spel van een uur
€ 130
PER GROEP
6 Personen

Spel van een uur
€ 99
PER GROEP
4 Personen

Boek nuCadeaubon

Boek online een escape room in Zoetermeer

Boek heel gemakkelijk en snel onze escape rooms, zoals Cabin In the Woods direct online. Hierdoor kun je ook op korte termijn een escape room in Zoetermeer boeken. Doordat we meerdere escape rooms hebben, kun je altijd bij ons terecht. Onze leuke escape rooms in Zoetermeer zijn een echte uitdaging en een one of a kind ervaring!

De minimale leeftijd voor kinderen is 9 jaar. Wil je kinderen een geweldige ervaring geven en een kinderfeestje bij ons organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je al meerdere escape rooms gedaan? Dan kunnen we je verzekeren dat de escape rooms in Zoetermeer van Escape World een echte uitdaging zijn. Ieder kamer is goed in elkaar gezet en heeft een uniek thema. Onze gasten blijven dan ook terugkomen voor de originele puzzels in onze andere kamers!

Kamers

CABIN IN THE WOODS

 Strijd in 2 dezelfde battle kamers! 
Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 5 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

THE FLYING DUTCHMAN

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 5 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

THE SCHOOL OF WITCHCRAFT

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 9 jaar
2 tot 5 personen
InfoBoek nuBoek vandaag

Escape Room Experiences

ESCAPE ROOM BOX VOOR THUIS

Ervaar deze unieke escape room box voor thuis vol prachtig vormgegeven interactieve puzzels, online breinbrekers en cryptische boodschappen uit een andere wereld dan de onze! Begeef je in de schijnbare veiligheid van jouw huis in dit occulte avontuur. De dode spreken, het is aan jou om te luisteren. Ga je de uitdaging aan samen met vrienden en familie?

infoBestel nu
Message from Beyond - escape box voor thuis

THE SECRET LEGACY

Ga met Julia mee op onderzoek uit en voltooi de laatste expeditie van haar vermiste ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil gevaarlijke valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt. Vind met je groep eeuwige roem of wordt uiteindelijk gevangen in een vergeten wereld. Je hebt het zelf in de hand... Het avontuur roept. Durf jij het aan?

infoBoek nu

ONZE ESCAPE ROOMS IN ZOETERMEER

Kies bijvoorbeeld voor onze Cabin In The Woods kamer. Deze mooi aangeklede kamer is een echte aanrader voor een grotere groep, we hebben namelijk twee van deze escape rooms in Zoetermeer. Dit betekent dat je kunt battlen tegen elkaar! Perfect als teambuilding activiteit in Zoetermeer of om je vrienden en familie uit te dagen. Eens kijken wie er sneller is!

Duik in de vaderlandse geschiedenis met onze The Flying Dutchman escaperoom in Zoetermeer. Gaat het jullie lukken om de schat van Davy Jones te stelen? Je hebt 60 minuten de tijd om hierachter te komen.

Trekt de wereld van magiërs en tovenaars je? Dan moet je zeker The School of Witchcraft escaperoom in Zoetermeer spelen. Deze prachtige escaperoom is voorzien van een mooie aankleding, waardoor je direct in de sfeer van het thema zit!

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over een van onze escape rooms in Zoetermeer? Of wil je een aanvraag doen voor een grote groep, zoals meerdere kamers in een keer? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

1. IS HET ENG?

Alleen in de “Cabin in the Woods” hangt er op een gegeven moment een ietwat spannende sfeer. Verder zijn er geen grote fear factors of fysieke activiteiten aanwezig in onze escaperooms. De Cabin in the Woods is alleen geschikt voor jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene. Alle andere kamers zijn wel geschikt voor jonge kinderen vanaf 9 jaar. Voor meer Informatie zie punt 4: Is het geschikt voor kinderen?

2. WAAROM ESCAPE WORLD ZOETERMEER?

Boek bij ons als je op zoek bent om een leuke en niet te vergeten tijd aan te gaan met vrienden, familie of collega’s. Wij garanderen de meest sfeervolle escaperooms van Nederland aan te bieden, waarin ook het verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Bovendien zitten wij in Dekker, het leukste Party en Conferentiecentrum van Nederland waar je je escape game avontuur uitstekend kunt combineren met bowlen, vergaderen, tennissen of een heerlijk diner. Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl

3. WELKE THEMA’S HEBBEN JULLIE?

We hebben 4 kamers met 3 verschillende thema’s (2x Cabin in the Woods, 1x The Flying Dutchman en 1x The School of Witchcraft). Elk thema is compleet anders, interessant en spannend.

4. IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

We geven ook kinderfeestjes bij Dekker Zoetermeer. Hierbij is de minimumleeftijd 9 jaar voor The Flying Dutchman en 12 jaar en ouder voor de overige kamers. Bij de Cabin in the Woods dienen volwassenen mee te gaan ter begeleiding. Ook hanteren we een minimum aantal van 4 en max 6 kinderen per spel.

5. KUNNEN WE TEGEN ELKAAR SPELEN IN HETZELFDE THEMA?

Jazeker! We hebben 2 dezelfde Cabin in the Woods escaperooms. Dus met een groep tot 10 personen kun je dus in twee teams gelijktijdig hetzelfde avontuur aangaan in deze kamers! Als je zin hebt in een wedstrijdje, ga dan zeker de strijd met je vrienden, familie of collega’s aan!

6. VOOR HOEVEEL MENSEN IS ER PLEK?

Er is momenteel plek voor 20 mensen tegelijkertijd in 4 escaperooms. Indien er sprake is van een groter aantal, moet men een tweede ronde erbij boeken.

7. BIEDEN JULLIE OOK ARRANGEMENTEN AAN VOOR GROTERE GROEPEN?

Wij bieden ook arrangementen aan voor groepen tussen de 5-40 personen. We kunnen een lunch organiseren en drankjes voor en na het spel. Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl

8. BIEDEN JULLIE SPECIALE BEDRIJFSUITJES AAN?

Absoluut! Escape World is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en wij bieden events aan die fun en uitdagend zijn. Het concept is gebaseerd op leren door spel en samenwerking, en is daardoor erg geschikt voor teambuilding. Het is geschikt voor alle leeftijden en vergt geen fysieke inspanningen. Neem contact op met www.dekkerzoetermeer.nl voor meer Informatie en prijzen.

9. KAN IK OOK EEN PRIVÉ EVENT ORGANISEREN / SPECIAAL VERZOEK AANVRAGEN?

Wil je een privé evenement organiseren waar je alle kamers voor jullie alleen tot je beschikking hebt? Het is het ideale uitje voor je vrijgezellen, huwelijks- of verjaardagsfeest! Wat dacht je van je huwelijksaanzoek in een escaperoom of je bruiloft vieren i.c.m een escaperoom tussendoor? Neem contact op met www.dekkerzoetermeer.nl voor meer Informatie en prijzen.

10. WANNEER KAN IK ESCAPE WORLD SPELEN?

Wij zijn op iedere week geopend van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 23.00 uur, en zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 23.00 uur. Kijk op onze boekingssite voor open kamers of bel ons op +31 (0)79 368 42 42.

11. IK HOU NIET VAN SPELLETJES. WAAROM ZOU IK DIT WEL LEUK VINDEN?

Omdat het geen spel is zoals andere spellen die je kent. Het is als een live computerspel waarin je in een filmdecor belandt en zelf puzzels moet oplossen. We weten haast zeker dat je een onvergetelijke tijd zult meemaken, om daarna gezamenlijk een drankje te doen en met je vrienden op de foto te gaan.

12. HOE SPEEL IK EEN ESCAPEROOM?

Als we antwoord zouden geven op deze vraag dan zouden we heel de verrassing en ervaring verklappen. Laten we het erop houden dat het een van meest spannende en avontuurlijke manieren is om met je vrienden, familie of collega’s door te brengen. Het spel zelf houdt in dat jullie samen moeten ontsnappen uit een kamer door een mysterie op te lossen. Los het mysterie op en ontsnappen binnen 60 minuten. Klinkt dit allemaal wel heel simpel? Kom het dan maar gauw ervaren!

13. WAAR KAN IK PARKEREN?

Over de parkeerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken. Dekker Zoetermeer beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid met 550 parkeerplaatsen.

Locatie

Ligging van escape world Zoetermeer

Routebeschrijving

Hoe kom ik bij Escape World Zoetermeer?

Plan je route

A20 ROTTERDAM – HOEK VAN HOLLAND
Vanaf snelweg A20 richting knooppunt Terbregseplein (Ring Rotterdam). Neem afslag Centrum (afslag 14). Na 400m. de 1e afslag op de rotonde (G.K. van Hogendorpweg) richting Berkel en Rodenrijs. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Alsmaar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

A13 ROTTERDAM
Vanaf de A13 neemt u afslag Zestienhoven/ Spaanse Polder. U rijdt voorbij luchthaven Zestienhoven (Doenkade, N209) richting Bergschenhoek. Neem bij de 1e rotonde de 3e afslag de N471 op. Hierna de weg/alle rotondes rechtdoor volgen op de N471. Hierna richting N470, bij rotonde de 1e afslag de N470 op. Als maar rechtdoor de weg volgen. Bij rotonde rechtdoor tot aan 1e stoplicht, dan linksaf de Scheglaan op.

A12 DEN HAAG – ZOETERMEER – GOUDA
Vanaf de A12 neemt u de afslag Zoetermeer/ Pijnacker. U volgt richting Pijnacker over de Oostweg net zolang totdat u Dekker Zoetermeer aan uw rechterhand ziet liggen.

Corona maatregelen

Bekijk alle maatregelen

+31 (0) 79 368 42 42
[email protected]

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer

Openingstijden

Zaterdag – Zondag
Open 11:00
Gesloten 23:00

Maandag – Vrijdag
Open 17:00
Gesloten 23:00

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room