Escape rooms voor Groepen in Hoofddorp

Zijn jullie met een groep van meer dan 6 personen? Ook dan is Escape World dé plek voor jullie Escape Room uitje. Met 4 unieke kamers in Hoofddorp en leuke arrangementen, is jullie groep aan het juiste adres. Wij zorgen voor een magisch uitje dat je niet snel zult vergeten!

4 kamers (2-24 personen)
Ook last-minute boeken
Boek direct onlineOf vraag prijsindicatie aan »

Prijsindicatie aanvragen:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Indien het aantal personen niet bekend, vul dan een schatting in. Dit kan later ook nog aangepast worden volgens de voorwaarden.
Hidden
Hidden
DayType
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Escape Rooms groepsuitje

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring. Bij ons kunnen groepen t/m 24 personen tegelijkertijd een Escape Room spelen.* Iedere escape room is geschikt voor een groep tot maximaal 6 personen. Grote groepen worden dus verdeeld over verschillende verhaallijnen! * Op basis van beschikbaarheid
Zijn jullie met een grotere groep? Dan is het uiteraard mogelijk om in shifts af te wisselen. Terwijl een deel van de groep een escape room speelt, nemen de anderen deel aan een andere activiteit!

We ontvangen jullie graag in onze comfortabele lounge met een gratis kopje goede koffie, thee of water. Je vindt ons in Hoofddorp, in het gebouw van Claus. En we zijn uitstekend bereikbaar met de auto en het OV.

Vraag direct een prijsindicatie aan en we sturen je de beschikbaarheid toe:

COMBINATIES

CLAUS BOWLING

Combineer je escape room met een bowling sessie! Via Claus Bowling huur je een baan; óf combineer het met een etentje in het 50's restaurant!

Vanaf 5 personen
+/- 1 uur
MEER INFO

RESTAURANTS

Wil je graag je Escape Room afsluiten met een lekker etentje? In onze vestiging bij Claus vind je 4 overheerlijke restaurants waar je een heerlijk diner kunt boeken!

Vanaf 5 personen
+/- 2 uur
MEER INFO

ZAKELIJK EVENT

Op zoek naar een zakelijk uitje i.c.m. een escape room? Neem contact op met Claus om de opties te bespreken om je teamuitje compleet te maken.

Vanaf 5 personen
Afhankelijk van wensen
claus zakelijk escape room
MEER INFO
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room