ESCAPE ROOM ARRANGEMENT HOOFDDORP

Let op: Wij bieden géén all-in arrangementen. Je boekt een escape room los van je activiteit bij Claus

Escape World is al jarenlang expert in het creëren van geweldige escape ervaring. Met 4 kamers kunnen we tot 23 mensen tegelijkertijd laten spelen. Maar ook voor grotere groepen bieden wij entertainment mogelijkheden door onze unieke ligging in het Claus centrum! Combineer bijvoorbeeld een Escape room met bowling of een etentje.

Via Escape World kun je een Escape Room boeken. Via Claus plan of boek je de activiteit naar keuze.

COMBINATIES

CLAUS BOWLING

Combineer je escape room met een bowling sessie! Via Claus Bowling huur je een baan; óf combineer het met een etentje in het 50's restaurant!

Vanaf 5 personen
+/- 1 uur
MEER INFO

RESTAURANTS

Wil je graag je Escape Room afsluiten met een lekker etentje? In onze vestiging bij Claus vind je 4 overheerlijke restaurants waar je een heerlijk diner kunt boeken!

Vanaf 5 personen
+/- 2 uur
MEER INFO

ZAKELIJK EVENT

Op zoek naar een zakelijk uitje i.c.m. een escape room? Neem contact op met Claus om de opties te bespreken om je teamuitje compleet te maken.

Vanaf 5 personen
Afhankelijk van wensen
claus zakelijk escape room
MEER INFO

Escape Rooms Boeken

Bij Escape World Hoofddorp heb je de keuze uit 4 prachtig vormgegeven kamers (Inca’s Doom 2x). Hiermee kunnen tot 23 mensen tegelijkertijd spelen. Boek dus eenvoudig online meerdere escape rooms (tegelijkertijd) op je gewenste dag. Uiteraard is het mogelijk om een factuur te ontvangen van je boeking!

Boek meerdere Escape Rooms

Contact over arrangementen

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room