City Game Tilburg

WANDERING SHADOWS

Een betoverde typemachine, ooit het waardevolle bezit van Hendrik van den Droom, heeft de mysterieuze kracht om de grens tussen fictie en realiteit te vervagen. Echter is er iets gruwelijk misgegaan: de typemachine is ontspoord en schrijft nu het ene na het andere angstaanjagende verhaal, die allemaal werkelijkheid worden. Deze verhalen trekken als schaduwen door de stad, en voeren Tilburg langzaam de duisternis in. Het is aan jullie team om deze schaduwen te stoppen, voordat het licht in de stad voor altijd dooft!

Boek nu!Arrangement incl. Escape Room

City Game in
hartje Tilburg

escape homebox

90 minuten
speeltijd

spel escaperoom tijd

Spelkoffer, dagboek
en mysterieuze kaart

3 tot 8
personen

Personen escaperoom

Mysterieus Stadsspel

Red Tilburg van Duistere Schaduwen...

De City Game start bij onze Escape World locatie in Tilburg aan de Stationsstraat. Hier ontvangt elk team een korte uitleg en wordt de spelkoffer met de mysterieuze kaart overhandigd. Vanaf de Stationstraat neemt het spel jullie mee op een ontdekkingsreis door Tilburg, langs bijzondere locaties en vol met uitdagende puzzels!

  • Buitenspel in Tilburg centrum
  • Spelkoffer, dagboek en mysterieuze kaart
  • ± 90 minuten speeltijd
  • 3 tot 8 personen
Boek nu!Of boek een arrangement »

Geheimzinnige spelkoffer

In de spelkoffer vind je diverse hulpmiddelen die jullie tijdens het avontuur helpen en jullie op specifieke locaties in de stad aan het werk zet. Maar vergeet de mysterieuze kaart niet, voor jullie verdwalen! Door alle puzzels tijdig op te lossen kunnen jullie de schaduwen uit Tilburg verdrijven, voordat zij de stad overheersen.

Unieke puzzels op locatie

Om de duistere schaduwen uit Tilburg te laten verdwijnen, lossen jullie raadsels op specifieke locaties op. De koffer bevat hulpmiddelen en puzzels, maar ook Tilburg zélf maakt onderdeel uit van het spel. Tilburg heeft jullie nodig. Boek nu!

Reviews van deze City Game

Ongelooflijk leuk spel dat goed in elkaar zit. Je leert de stad op een andere manier kennen. Wij speelden met het gezin (4 volwassenen) en vonden de moeilijkheidsgraad zeer aangenaam. Zeker niet te moeilijk, maar ook niet te gemakkelijk. Het spel bevat interactieve taken en er zitten hier en daar wel lastige opdrachten in. We speelden het spel met 2 personen wat goed te doen was! Zeker een aanrader!

Sophie

Groepen & arrangementen

Perfect team- of groepsuitje

Op pad met vrienden, familie of collegaʼs in Tilburg? Ervaar dan deze unieke City Game. Daag elkaar uit met opdrachten en werk toe naar een verrassende ontknoping. Met meerdere personen? Wissel elkaar af en speel het spel tegen elkaar in een spannende tijdsrace! De duistere schaduwen wachten niet op jullie..!

60 tot 90 minuten
3 tot 8 personen
16,50 p.p.
Boek nu

Combineer met een Escape Room!

Deze City Game is perfect te combineren met een magische escape room in Tilburg bij Escape World. Wanneer de eerste groep zich in de escape rooms bevindt, speelt de andere groep de City Game. Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie van avontuur. Zo combineer je de City Game en hoeft geen van de groepen te wachten!

3-4 uur
5 tot 38 personen
35,- p.p. (inclusief escape room!)
Arrangement aanvragen

Boek deze City Game in Tilburg direct online:

Escape room +
City game

35,- p.p.
5-38 personen
3-4 uur

Boek dit stadsspel als arrangement

in combinatie met Escape Room

Veelgestelde vragen

Hoe speel je deze city game en wat heb je nodig?

Om deze City Game te kunnen spelen, heb je alleen de spelkoffer, het dagboek en de kaart nodig. Zelf hoef je niets mee te nemen. We vragen jullie om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Onze gamemaster geeft jullie dan een korte uitleg én natuurlijk de koffer. Verder is het aan jullie!

Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

De City Game is te spelen van 3 tot 8 mensen. Door groepen af te wisselen of gebruik te maken van arrangementen kunnen groepen tot wel 38 mensen het spel ervaren!

Voor welke leeftijd is het stadsspel geschikt?

De City Game kan zelfstandig gespeeld worden door iedereen vanaf 16 jaar. Onder begeleiding zijn ook spelers vanaf 12 jaar welkom. Het spel is niet eng en bevat geen expliciete onderwerpen.

Is this city game suitable for English speaking players?

Absolutely! Our Gamemasters can give the instructions in English and will fill your suitcase with English puzzles and clues. Enjoy the game!

Hoe lang duurt de city game?

Het spel duurt tussen 60 en 90 minuten. Boek je de City Game in combinatie met een Escape Room? Dan duurt je bezoek ongeveer 3 tot 4 uur.

Wat is de prijs van het stadsspel?

De City Game kan geboekt worden voor 16,50 p.p. (vanaf 2 personen). Boek je het buitenspel in combinatie met een Escape Room? Dan is de combinatieprijs 35,- p.p. inclusief de Escape Room!

Ik heb een andere vraag

We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room