Escape Room Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een kinderfeestje? Iets wat al je vriendjes en vriendinnetjes nog niet hebben gedaan? Ga dan voor een onvergetelijk escape room avontuur!

In onze escape room voor kinderen stap je echt in een andere wereld. Zolang je bij ons aan het ontsnappen bent vergeten jullie compleet de werkelijkheid. Onze escape rooms zijn niet eng, maar prachtig aangekleed en met een leuk verhaal voor kinderen, zowel jongens als meisjes. 

Is er iemand in de groep die het toch iets te spannend vindt? Dan mag diegene gewoon bij ons zitten en meehelpen met het geven van de aanwijzingen. Tijdens de 60 minuten durende puzzeltocht moet je goed samenwerken om op tijd te ontsnappen. Je kunt zelfs tegen elkaar strijden, eens kijken welk team sneller is!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren bij ons?

Locaties Kinderfeestje:

Escape Room Kinderfeestje Hoofddorp

Minimaal 4 en maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen.
Alle kinderen hebben de leeftijd tussen 9 en 14 jaar.
Tarief voor kinderfeestjes is €19,50 per persoon.

Escape Room Kinderfeestje Tilburg

Minimale leeftijd 10 jaar. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.
Tarief voor kinderfeestjes is €17,50 per persoon.

 

Onze Escape Rooms geschikt voor een kinderfeest

The Inca's Doom

Jullie zijn op expeditie in de mysterieuze wereld van de Inca’s. Om de geheimen van de jungle te ontdekken en binnen te dringen in een oude tempel, zullen jullie alle puzzels op jullie weg daar naartoe moeten oplossen. Maar pas op voor Noo’zaca, de boze god van de voorouders… Met zijn hypnotische krachten zal hij het jullie niet makkelijk maken!

Weersta de krachten van Noo’zaca en ontrafel alle geheimen van de Inca’s, voordat het andere team jullie voor is!

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestiging in Hoofddorp.

MEER INFO

Cabin in the Woods

De boswandeling die jij en je vrienden maakten loopt helaas niet zoals gepland. Jullie raken de weg kwijt en moeten onverhoopt een plaats vinden om te overnachten. In verte zien jullie plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen… Of toch niet? 

Spookachtige geluiden, de aanwezigheid van mysterieuze krachten en onverklaarbare dingen die gebeuren jagen jullie de stuipen op het lijf. Er rust een vloek op deze plek en het is blijkbaar nog nooit iemand gelukt deze blokhut levend te verlaten! 

Lukt het jullie om eerder dan het andere team de geesten te verjagen en uit de vervloekte blokhut te ontsnappen?

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestigingen in Amsterdam Waterlooplein.

MEER INFO
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room