CITY GAME AMSTERDAM

The Rembrandt Runaway

Vanaf 5 personen tot 70 personen een 3 uur durend avontuur voor 35,- p.p. 

De schilderskoffer van Rembrandt is eindelijk gevonden! Deze had zijn voormalige minnares meegenomen toen zij in 1650 op de vlucht is geslagen om te ontkomen aan het gruwelijke tuchthuis, waar Rembrandt haar in wilde stoppen.

Deze koffer zou wel eens het antwoord kunnen zijn op waar het verloren meesterwerk van Rembrandt is gebleven

Vul je bezoek naar Escape World aan met een spannende citygame! Verken de straten van Amsterdam met een unieke blik, vol uitdagende opdrachten en met een verrassende ontknoping. In dit arrangement wisselen de activiteiten elkaar af: wanneer de eerste groep zich in de escape rooms bevindt, speelt de andere groep de citygame. Na 1 tot 1,5 uur wisselen jullie van avontuur.

De citygame start naast Grand Café Amstelhoeck, op 5 minuten loopafstand van onze locatie. Voordat jullie starten ontvangt elk team op onze locatie een korte uitleg en wordt de koffer overhandigd.

In deze koffer zit een GPS verwerkt die jullie avontuur volgt en jullie op specifieke locaties aan het werk zet. Door alle puzzels tijdig op te lossen kunnen jullie erachter komen waar het verloren meesterwerk te vinden is.

Uiteraard is deze niet voor zomaar voor alle ogen bestemd… Durf jij deze speurtocht aan te gaan en het eeuwenoude mysterie te ontrafelen?

Boek nu!

Offerte aanvragen

ARRANGEMENTEN

Escape Room + Activiteit

STADSPEL Amsterdam

Voor 35,- p.p.
Vanaf 5 personen
1 - 1,5 uur
stadspel amsterdam Rembrandt
MEER INFO

AMSTELHOECK DINER

Voor 51,50 p.p.
Vanaf 10 personen
2 uur
MEER INFO

SIGHTSEEING

Vanaf 35,- p.p.
25-70
3 uur
MEER INFO
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room