Escape Room Box

Het perfecte Escape Room spel voor thuis (of iedere andere locatie). Je bestelt of huurt een escape room box die wij thuisbezorgen en het is aan jullie om tijdig het mysterie te ontrafelen! Een leuke uitdagende activiteit voor een vriendenavond, familiedag of zelfs kinderfeestje.

Bestel nu!

Escape Room Box voor Thuis

Ga het mysterie aan vanuit je eigen huis of iedere andere locatie!

We brengen jouw escape avontuur graag naar een volgend niveau… Maar dan thuis!

Na jaren smeden op onze eigen escape room spellen voor thuis, hebben we een unieke beleving gecreëerd voor iedereen die graag thuis een escape room speelt: onze Escape Room Box Thuisspellen! Je hoeft niet fysiek naar onze geweldige escape rooms op locatie, je bestelt simpelweg onze boxen en speelt een spannende escape room thuis of op iedere locatie waar je maar wilt. Lees verder om de meeslepende verhalen van onze escape room boxen te ontdekken:

De uitdaging van een escape room thuis spelen

Het gaat het er niet alleen om óf het lukt binnen de tijd te ontsnappen, maar vooral of jullie samen alle mysterieuze puzzels weet op te lossen. De box houdt jullie maar al te graag op de hoogte van de vorderingen van het spel en de wegtikkende minuten….

Welke escape room box past bij jullie?

We werken hard aan onze spannende en meeslepende thuisspel escape room boxen…!

Welke past bij jou?

Bekijk nu

Onze Escape Room thuisboxen

Cabin in the Woods Escape Box

De boswandeling die jij en je vrienden maakten loopt helaas niet zoals gepland. Jullie raken de weg kwijt en moeten onverhoopt een plaats vinden om te overnachten. In verte zien jullie plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen… Of toch niet?

Spookachtige geluiden, de aanwezigheid van mysterieuze krachten en onverklaarbare dingen die gebeuren jagen jullie de stuipen op het lijf. Er rust een vloek op deze plek en het is blijkbaar nog nooit iemand gelukt deze blokhut levend te verlaten! Lukt het jullie om eerder dan het andere team de geesten te verjagen en uit de vervloekte blokhut te ontsnappen?

Bestelinfo: deze box is momenteel in de maak. Pre-order deze box vandaag door je aan te melden. Wij sturen je een melding als de box uit is én een kortingscode voor pre-orders!

Pre-Order deze box nu! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

The Inca’s Doom Escape Box

Jullie zijn op expeditie in de mysterieuze wereld van de Inca’s. Om de geheimen van de jungle te ontdekken en binnen te dringen in een oude tempel, zullen jullie alle puzzels op jullie weg daar naartoe moeten oplossen. Maar pas op voor Noo’zaca, de boze god van de voorouders… Met zijn hypnotische krachten zal hij het jullie niet makkelijk maken!

Weersta de krachten van Noo’zaca en ontrafel alle geheimen van de Inca’s, voordat het andere team jullie voor is!

Bestelinfo: deze box is momenteel in ontwikkeling en nog niet te bestellen.

Neem contact op

Bestel direct jouw escape room thuisspel naar keuze!

Neem contact op via onze klantenservice:

Box aanvragen
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room