Message from Beyond - escape box voor thuis

Escape Room Box voor Thuis

Een 400 jaar oud occult mysterie uit een andere wereld moet opgelost worden…

Begeef je in de schijnbare veiligheid van jouw huis in dit occulte avontuur. De doden spreken, het is aan jou om te luisteren. Ga de uitdaging aan samen met vrienden en familie. Kunnen jullie het wrede lot ontsnappen of is de vloek jullie te sterk?

Bestel deze unieke escape box voor thuis vol prachtig vormgegeven interactieve puzzels, online breinbrekers en cryptische boodschappen uit een andere wereld dan de onze! — van de creators van Escape World, dus méér dan spannend

Reserveer nu

Message from Beyond

Het mysterie van medium Celia

Meer dan 400 jaar oude kaarten, schokkende verslagen van heksenprocessen en een oud boek over runen en tarotkaarten. Het dossier van het overleden paranormale medium Celia vertelt een verhaal over donkere magie. Haar aantekeningen bieden je enig houvast in jouw zoektocht naar antwoorden, maar de vragen hopen zich op…

Wat is er eeuwen geleden precies gebeurd? Welk onheil is ontwaakt in de 400 jaar oude doos, die zo lang verborgen is gebleven? Welke rol speelt het Ouijabord? En hoe spreek je met het schimmenrijk?

Stijg boven jezelf uit, speel Message from Beyond en ontdek dat er meer is tussen hemel en aarde.

Bekijk de trailer

Handgemaakt thuisspel

3 uur puzzelplezier

spel escaperoom tijd

Vanaf 14 jaar

Escaperoom thuisspel vanaf 14 jaar

1 tot 5 personen

Personen escaperoom

Uitstel is onmogelijk. Het mysterie moét ontrafeld worden. Maar weet wel wat je in huis haalt. De geestenwereld kent haar eigen wetten, in hogere sferen.
De creators van Escape World garanderen jou, je vrienden en/of familie thuis een wereld vol puzzelplezier van waaruit ontsnappen alles behalve normaal lijkt.

Ontdek hoe deze escape box werkt

Hoe het spel werkt

Escape Room voor thuis

Message from Beyond is een thuisspel dat je toegestuurd krijgt en garant staat voor een spannend avontuur-mysterie, dat je aan tafel speelt met vrienden, vriendinnen of familie. Met behulp van documenten, brieven, kaarten, objecten, je smartphone en online aanwijzingen is het jouw taak te ontdekken wat er 400 jaar geleden is gebeurd.

Het spel neemt je mee naar een andere, paranormale wereld en biedt diepgang, variatie, interactieve elementen en natuurlijk veel spanning. De aanbevolen leeftijd is dan ook vanaf 14 jaar.

Je hebt alleen een smartphone met een camera en internetverbinding nodig om deze escape box thuis te kunnen spelen. Je hoeft niets te printen voor of tijdens het spel.

De mysterieuze inhoud

Van deze Escape Box

De doos bevat elementen en puzzels die net als in een fysieke escape room na het spelen bekend zijn. Een paar items uit de box worden verbruikt tijdens het spel. Met een refill kit kun je het spel herstellen in de oorspronkelijke staat en kan het mysterie nogmaals ontrafeld worden!

Iedere escape box is uniek en bevat handgemaakte elementen die met veel zorg zijn samengesteld. Geen box is daarom hetzelfde!

Ervaringen van deze escape box

Wat een mega super gave escaperoom!!!! We (ik en mijn 18-jarige dochter) zijn er gisterenmiddag aan begonnen tussen door hebben we gegeten en na het eten gingen we fanatiek weer door. Mijn dochter wilde 's avonds eigenlijk nog ergens heen, maar ze vond het spel zo leuk dat ze door is blijven spelen (dat wil echt wat zeggen!!!).

Daan

Zo'n uitgebreide box had ik niet verwacht! Wij werden zo in het verhaal meegesleurd dat we niet van de tafel zijn weggelopen. Het is geen standaard spel dat je zomaar in de winkel koopt. Het is een hele ervaring!
Het spel bevat interactieve taken en er zitten hier en daar wel wat enge momenten. We speelden het spel met 2 personen wat goed te doen was! Zeker een aanrader!

Sophie

Hartstikke leuk om een avond te spelen!
Het spel is heel goed samengesteld met een spannend, diepgaand verhaal en hele leuke spelonderdelen. Het is zeker een enger spel. Als iemand die wat bijgelovig is, durfde ik sommige elementen niet eens aan te raken! Dat maakte het spel zo spannend! Ik vond het geweldig.

Viliyana

De voordelen van deze Escape Box voor Thuis

Escape Room Box Thuis ervaring
Escape Box Refill kit

Ervaar een Escape Room thuis

Geldt bij een live escaperoom een tijdsdruk, bij dit thuisspel staat een avondje spannende beleving met je vrienden en familie voorop. De items in deze puzzelbox zijn met hoge creativiteit en kwaliteit ontworpen door de creators van Escape World. De escape room box is een ideaal cadeau voor Kerst of Sinterklaas, voor wie een avond vol spanning en breinbrekers kan waarderen.

Nu aanvragenGeef de box cadeau

Refill Kit voor nóg meer avontuur

Een paar spel-items van de escape room box worden verbruikt tijdens het spel om de belevingswaarde nog meer te verhogen. Met de los te bestellen refill kit kun je het spel weer aanvullen en nogmaals het mysterie induiken. Je kan ze zelfs na het spelen doorgeven met deze kit.  Maar wellicht is dat zonde: deze box is een uniek Escape World collectors item.

Vraag refill kit aan

Veelgestelde vragen

Hoe speel je deze escape game en wat heb je nodig?

Je kunt deze escape room box op één van de locaties van Escape World kopen. Het is mogelijk om een box te reserveren, zodat we er altijd een beschikbaar voor je hebben. Je hebt naast de box nog een smartphone met camera en internetverbinding nodig. Alle andere elementen zitten bij het thuisspel en kun je direct gebruiken. Er zit een uitgebreide uitleg bij het spel.

Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

Message from Beyond is ontworpen om door 1-5 spelers gespeeld te worden. Meer spelers zou kunnen, maar is niet aan te raden voor de optimale belevenis. Uit ervaring blijkt dat het spel het leukst is om te spelen met 2 – 4 personen.

Kun je deze escape box vaker spelen?

Net als bij een escaperoom weet je als speler na 1 keer spelen alle puzzels en hints. Ook bevat het spel interactieve elementen die maar eenmalig gebruikt kunnen worden. Wil je het spel echter toch nog met andere personen spelen of wil je hem als cadeau weggeven? Dan kun je met een refill kit het spel weer aanvullen en kan hij weer opnieuw gespeeld worden.

Is deze escape box geschikt voor kinderen of ouderen?

Message from Beyond vereist enige kennis met een smartphone. Ook bevat het spel wat schrik elementen. We raden een leeftijd vanaf 14 jaar aan.

Is er een tijdslimiet?

Dit is een spel dat je tijd voor wilt nemen. Hoe veel tijd? Dat hangt van je speelstijl af, maar verwacht dat je 2- 3,5 uur aan het spelen bent.

Is er hulp als ik vast kom te zitten?

Ja, in de box vind je een verwijzing naar een website die je helpt met hints en oplossingen. Je komt er altijd uit.

Is Message from Beyond suitable for English speaking players?

Unfortunately not, the game is currently exclusively available in Dutch.

Hoe lang duurt Message from Beyond?

Dat hangt af van hoe goed je bent, maar verwacht dat je ongeveer 3 uur aan het spelen bent.

Hoeveel elementen bevat het spel?

Dat gaan we natuurlijk niet verklappen, maar het spel is zeer uitgebreid. Je zult diverse documenten, elementen en taken moeten onderzoeken en uitvoeren. Alles is dan ook met veel zorg met de hand gemaakt en samengesteld.

Wat is de prijs van deze escape room box?

De reguliere prijs is 69,- exclusief verzendkosten. Een refill kit bestel je bij voor slechts 9,99.

Let op: Sta je geregistreerd als pre-order, dan ontvang je een uitnodiging voor de introductieprijs van 49,- inclusief een gratis refill kit.
Dit is exclusief de verzendkosten.

He werkt verzending van de box?

Let op: het is momenteel alleen mogelijk de spellen te kopen op de locaties van Escape World, je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Kan ik het spel ook retourneren?

Je hebt na aankoop altijd 14 bedenktijd. Het is niet mogelijk een gebruikt spel retour te sturen. Bekijk ons retourbeleid voor verdere vragen over retourneren.

Kan ik de box ook cadeau doen?

Dat kan zeker! Je kunt de box kopen en meenemen als cadeau naar de gelukkige. Ook is het mogelijk om dit te geven via een cadeaubon. Dan kan de ontvanger zelf de box op locatie kopen of dit zelfs combineren met een uitdagende escape room!

Ik heb een andere vraag

We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Reserveer 'Message From Beyond' nu op locatie

Dit unieke thuisspel van de creators van Escape World is op locatie verkrijgbaar voor slechts 49,-
Reserveer nu op jouw locatie

Ophalen kan in onze escape world locaties in Amsterdam, Hoofddorp en Tilburg.

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room