Escape Room Kinderfeestje in Tilburg

Vier je kinderfeestje in Tilburg bij Locked voor slechts 12,50 per kind

 

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt!

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten.. want het gaat jullie alleen samen lukken!

Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen, zeker om een kinderfeestje te vieren. Je stapt echt in een andere wereld en vergeet voor 60 minuten de werkelijkheid. Tijdens deze spannende minuten ga je samen een puzzeltocht beleven. Let op! Jullie moeten wel snel genoeg zijn en iedereen moet helpen om op tijd te ontsnappen.

De escape rooms zijn voor zowel jongens als meisjes. Wel moet je minimaal 10 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.

Escape Room Kinderfeestje in Tilburg

Vier of organiseer het leukste kinderfeestje in Tilburg in onze escape rooms. We zitten in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station. We zijn dus heel makkelijk te vinden, via de trein of als je in Tilburg centrum bent.

Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren bij ons?

  • Er kunnen maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen
  •  Het oudste deelnemende kind niet ouder is dan 14
  •  Op zaterdag kinderfeestjes alleen voor regulier tarief
  •  Als de boeking online gedaan is als kinderfeestje
Boek nu je kinderfeestje

*Onze kinderfeestjes in Tilburg zijn niet eng. Bij een escape room kinderfeestje kunnen kinderen altijd de kamer verlaten. Onze begeleiders kijken mee met camera’s en geven aanwijzingen via een microfoon. Een escape room kinderfeestje is dan ook leuk voor ieder kind vanaf 8 jaar tot en met 14 jaar oud. Kinderfeestje vieren in Tilburg en omstreken? Kom naar Escape World!

Aanbevolen escape rooms:

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise worden
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room