Escape Room Kinderfeestje in Tilburg

Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt! Ga jij de leuke spelletjes spelen in The Game, vernietig jij het virus in The Secret Sister Society of ontsnappen jullie uit gevangenis The Maze?

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten, want het gaat jullie alleen samen lukken!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren in Tilburg?

Vier je kinderfeestje in Tilburg bij Escape World voor slechts €17,50 per kind

BEKIJK ONZE LEUKSTE KAMERS VOOR KINDEREN:

The Game

Het méést geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar met begeleiding vanaf 12 zonder begeleiding mogelijk

Secret Sister Society

Vanaf 9 jaar met begeleiding.
Let op: er wordt Engels gebruikt in deze kamer! Vanaf 12 zonder begeleiding mogelijk

BEZOEKERS OVER HUN KINDERFEESTJES

"Leuke kamer, met eens een ander thema.. Helemaal mijn ding, met de verschillende bordspelen. Dit leidde tot verschillende soorten puzzels, die aanzetten tot verscheidene denkwijzes. We vulden elkaar goed aan, wat zowaar leidde tot het breken van het record. De begeleiding was enthousiast toen we aankwamen. ook tijdens het spel heeft ze de juiste tips gegeven. Je komt simpelweg goedgezind uit de kamer. Gewoon gaan"

IneOriginele kamer

"De sfeer in de kamer is spannend. Door de constructies en de minimale verlichting wordt het een echte break out. De puzzels zijn erg leuk en je ben continue in overleg met elkaar. Vele handen maken licht werk, dat geldt zeker voor deze kamer. Maar als ervaren escapers met een creatief vermogen om bij te schijnen, is deze kamer met drie personen goed te doen."

SarahWAUW!!

"Alles behalve een doorsnee kamer maar wel puzzelen van begin tot eind! Totaal niet lineair iedereen kan tegelijkertijd puzzelen of iets oplossen.leuke kamer voor beginners maar ook als je net als ons dik 70 kamers gespeeld hebt nog steeds een uitdaging!"

Sebastiaan BVerrassend leuk!

Escape Room Kinderfeestje in Tilburg

De escape rooms zijn voor kinderen en jeugd die het leuk vinden om te puzzelen. Wel moet je minimaal 12 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 9 jaar spelen.

Vier of organiseer het leukste kinderfeestje in Tilburg in onze escape rooms. We zitten in het centrum van Tilburg, recht tegenover het station. We zijn dus heel makkelijk te vinden, via de trein of als je in Tilburg centrum bent.

Durf jij de uitdaging aan?

  • Er kunnen minimaal 5 en maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen
  •  Het oudste deelnemende kind niet ouder is dan 14
  •  Op zaterdag kinderfeestjes alleen voor regulier tarief
  •  Als de boeking online gedaan is als kinderfeestje
  • Voor kinderen tot 12 jaar raden we sterk aan dat er een volwassene meegaat als begeleider. Deze mag gratis naar binnen
Boek nu je kinderfeestje

*Onze kinderfeestjes in Tilburg zijn niet eng. Bij een escape room kinderfeestje kunnen kinderen altijd de kamer verlaten. Onze begeleiders kijken mee met camera’s en geven aanwijzingen via een microfoon. Het kinderfeestje omvat geen arrangement, alleen een gereduceerd actietarief om een leuke escape room activiteit te spelen.

Boek hieronder je Escape Room Kinderfeestje in Tilburg

Al onze escape rooms zijn te boeken voor een kinderfeestje, maar wij raden om voor The Game of voor Secret Sister Society of voor The Maze te kiezen!

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room