Escape Room 2 personen

Jullie hebben samen afgesproken, maar hebben eigenlijk geen zin om weer naar de bios te gaan of ergens een borrel te doen. Je wil liever samen met een partner in crime een nieuwe uitdaging aangaan! De ultieme test ondergaan om jullie onvoorwaardelijke vriendschap of band te testen. Een escape room voor 2 personen is perfect voor jullie.

Escape rooms zijn meestal ingericht op groepen tot 6 personen, maar voor echte puzzelaars zijn deze ook te spelen met 2 personen. Bij Escape World maken we het mogelijk om samen met je partner, beste vriend of vriendin, broer of zus, onze uitdagende escape rooms te beleven. Voor wie denkt, “Dat lukt ons makkelijk”, kunnen we alleen maar zeggen: het is lastiger dan je denkt…!

Met twee personen spelen

De escape rooms bevatten net zoveel mysterieuze puzzels en sloten om te kunnen ontsnappen. Jullie krijgen net zoveel tijd als anders, maar jullie zullen het met twee man sterk moeten doen. Leer elkaar op een hele andere manier kennen. Weet je wat jouw sterke kant is en die van de ander? Verdelen jullie de taken, of bundelen jullie de krachten? Het draait allemaal om ijzersterke communicatie. Samen gaan jullie op avontuur in een van onze spannende escape rooms.

Is jullie band sterk genoeg om op tijd de mysteries op te lossen en te ontsnappen?

Onze Escape Rooms geschikt voor 2 personen

The Inca's Doom

Jullie zijn op expeditie in de mysterieuze wereld van de Inca’s. Om de geheimen van de jungle te ontdekken en binnen te dringen in een oude tempel, zullen jullie alle puzzels op jullie weg daar naartoe moeten oplossen. Maar pas op voor Noo’zaca, de boze god van de voorouders… Met zijn hypnotische krachten zal hij het jullie niet makkelijk maken!

Weersta de krachten van Noo’zaca en ontrafel alle geheimen van de Inca’s, voordat het andere team jullie voor is!

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestiging in Hoofddorp.

MEER INFO & BOEKEN

Cabin in the Woods

De boswandeling die jij en je vrienden maakten loopt helaas niet zoals gepland. Jullie raken de weg kwijt en moeten onverhoopt een plaats vinden om te overnachten. In verte zien jullie plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen… Of toch niet? 

Spookachtige geluiden en onverklaarbare dingen jagen jullie de stuipen op het lijf. Er rust een vloek op deze plek en het is blijkbaar nog nooit iemand gelukt deze blokhut levend te verlaten! Lukt het jullie om uit de vervloekte blokhut te ontsnappen?

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestigingen in Amsterdam Waterlooplein.

MEER INFO & BOEKEN
Secret Sister society Escape Room

Secret Sister Society

De vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim. Miss Michelle, nu aan het einde van haar levensdagen, is een oude crimineel die een verjongingsvirus voor haarzelf heeft ontwikkeld zodat ze haar criminele praktijken terug kan oppikken.

Maar niet als het aan jullie ligt! Het is tijd om haar tegen te houden. Lukt het jullie om op een onbewaakt het virus van Miss Michelle te vernietigen?

Deze Escape Room is erg geschikt voor 2 personen en te spelen in de Escape Room vestigingen in Tilburg.

MEER INFO & BOEKEN
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room