ESCAPE ROOM ARRANGEMENT ZANDVOORT

Escape World Zandvoort is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring. Voor groepen tot en met 35 personen kan je je avontuur online boeken, maar ook voor personeelsuitjes, verjaardagen en andere groepsuitjes tot 100 personen kun je bij ons terecht. In onze Escape Rooms kun je tot 16 personen tegelijkertijd ervaren. Onze City Games kunnen wel tot 100 personen tegelijkertijd worden gespeeld. Kom genieten van onze escape rooms en combineer het met een geweldige andere activiteit en wij zorgen voor een middag of avondvullend programma.

We ontvangen jullie graag in onze comfortabele lounge met een gratis kopje goede koffie, thee of water. Je vindt ons in hartje Zandvoort en we zijn uitstekend bereikbaar met het OV! Het station bevindt zich op 1 minuut lopen.

Bekijk hieronder onze City Games & andere arrangementen:

ARRANGEMENTEN

CITY GAMES

Menu bij de Haven van Zandvoort

Vanaf 18,50 p.p.
Vanaf 6 personen
Zo lang je wilt!
MEER INFO

CITY GAME: LA CASA DE DINERO

Vanaf 22,50 p.p.
Vanaf 4 personen
Gemiddeld 2 uur
La Casa de Dinero City Game Zandvoort
MEER INFO

CITY GAME: FROM RUSSIA WITH LOVE

Vanaf 22,50 p.p.
Vanaf 4 personen
Gemiddeld 2 uur
MEER INFO

Arrangement in combinatie met Partners

Naast de City Games werken we samen met verschillende partners om je Escape Room ervaring te combineren. Bijvoorbeeld met een hapje eten of borrelen in de horeca van Zandvoort, of met een overnachting!

Veelal hebben wij een kortingsactie afgesproken met onze partners. Boeken kun je zelf bij de betreffende partij!

Bekijk onze partnerdeals

Vraag een offerte aan:

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room