https://www.youtube.com/watch?v=JfNbyVFivhQ

Online Escape Room

Online teamuitje en bedrijfsuitjes vanuit huis / op afstand

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Moeilijkheidsgraad

Vanaf 12 jaar

age icon 12

5 tot 250 personen

Online Escape Game

Samenwerken in Teams

Ideaal voor (online) teambuilding

The Secret Legacy wordt gespeeld in teams van 5 spelers. Spelers ontvangen een link waarmee ze kunnen deelnemen aan een groepsgesprek. In deze groepchat komen spelers verschillende karakters tegen en worden ze uitgedaagd met echte breinbrekers en puzzels die samen opgelost moeten worden.

Daarnaast houden spelers onderling contact via videochat in Zoom, Microsoft Teams, Skype of Jitsi.

Ervaringen

De twee kamers die ik heb gedaan waren super leuk. Daarbij zagen de kamers er goed en vooral mooi uit! De puzzels zijn allemaal verschillend waardoor het leuk blijft om te doen! Het personeel is zeer vriendelijk. Ook het verhaal van de kamers brengen zij erg leuk.

Quick_85

Boven verwachting, deze escape! Met 6 jongens van ongeveer 12 jaar oud ging het super! Omgeving als een efteling-attractie, aardig personeel, goede tips, tot in de puntjes verzorgd, zelfs de entree is in stijl. Een aanrader!

Corianne W, De Kwakel

Met ons gezin (2 volw en 3 kinderen van 15, 13 en 10 jr) voor het eerste een escape room gedaan. Op advies van Escape World gekozen voor Inca's Doom. Prachtig decor en leuke puzzels. Heel erg leuk om te doen en de kids waren laaiend enthousiast. Heel goed te doen met kinderen van verschillende leeftijden want onze jongste van 10 jaar had waardevolle inbreng dus ook zij glunderde ! Met nog 8 minuten op de klok hadden we de buit binnen!

Sabine V

Unieke voordelen voor bedrijven

Leaderboard

Aan het einde van het spel ontvangen jullie een overzicht van alle teams en hun finish tijden. Welk team heeft het beste samengewerkt en als eerste het mysterie opgelost?

Speel hoe je wilt

Je speelt The Secret Legacy op je telefoon via de Telegram app of via Telegram Web op een PC (Een telefoon met de Telegram app blijft benodigd om in te loggen op PC).

Persoonlijke begeleiding

We geloven in een persoonlijke connectie, daarom wordt The Secret Legacy begeleid door échte gamemasters, geen bots of onpersoonlijke auto-replies.

Eigen afsluiting

Sluit af met je eigen boodschap aan het einde van het spel, bijvoorbeeld om je personeel te bedanken of uit te nodigen voor een borrel. Tegen meerprijs.

Hoe het spel werkt

Speel via smartphone óf via desktop

Een oud studiegenoot van de spelers neemt contact op: ze heeft een cryptische brief van haar ouders ontvangen – die 6 jaar geleden spoorloos verdwenen zijn gedurende een expeditie.

Gedurende het twee uur durende avontuur komen spelers verschillende karakters, lang vergeten werelden en echte breinbrekers tegen terwijl ze de ontdekking van de eeuw achterna jagen.

Probeer de demoOfferte aanvragen

Praktische informatie

The Secret Legacy Zakelijk

  • Uniek: persoonlijke begeleiding door gamemaster
  • Tot 250 spelers gelijktijdig
  • Samenwerken in teams van 5
  • 1,5 tot 2 uur puzzelplezier
  • Meer dan 20 breinbrekers
  • Ook speelbaar op computers
  • Een telefoon met de telegram app blijft nodig.
  • Nieuw! Competitie met leaderboard
  • Nieuw! Afsluiten met eigen boodschap

€9,50 per speler

Excl. BTW

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor een passende tijdsplanning. Afrekening per factuur is uiteraard mogelijk.

Offerte aanvragen

Wijzigingsvoorwaarden

Bij een zakelijke reservering vragen wij u uiterlijk 7 dagen van tevoren het definitieve aantal deelnemers door te geven, wijzigen na deze termijn is helaas niet mogelijk.
Reserveer je minder dan 7 dagen van tevoren? Dan vragen wij om direct het definitieve aantal deelnemers aan ons door te geven. Hiermee zorgen wij dat er voldoende spelbegeleiding ingepland kan worden.
Wil je de reservering annuleren? Lees dan onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Offerte aanvragen

5 SPELERS PER TEAM | MAX 50 TEAMS | 2 UUR | €9,50 (EXCL BTW) PER SPELER

LET OP: het is tijdelijk niet mogelijk om The Secret Legacy te boeken i.v.m. aanpassingen aan de ervaring.

We nodigen je graag uit om in één van onze vestigingen een fysieke escape room te komen spelen. Bekijk hier op welke locaties wij je verwelkomen:

Veelgestelde vragen

Hoe kan The Secret Legacy gespeeld worden?

Jullie spelen het spel in een groepsapp chat op je telefoon met verschillende karakters die je video’s, foto’s, audioberichten en puzzels toe sturen. Het is mogelijk de webapp versie van de chat te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld Zoom, Skype of Houseparty te gebruiken voor onderlinge communicatie.

Met hoeveel collega's kan het spel gespeeld worden?

The Secret Legacy is ontworpen om door 1-5 spelers per groep gespeeld te worden. Je kan samen op één telefoon spelen of ieder op een eigen telefoon. Je team hoeft dus niet samen op één fysieke locatie te zijn. Tot 50 teams (250 spelers) kunnen tegelijkertijd spelen, maar je strijdt dan in teams van maximaal 5 personen.

Hoe lang duurt The Secret Legacy?

Dat hangt af van hoe goed het team is/presteert! Ieder team heeft maximaal 2 uur de tijd. De meeste groepen lossen het mysterie in anderhalf tot twee uur op. Na afloop is het mogelijk nog een besprekingssessie te doen met de collega’s.

Is deze online escape room in het Engels (English) te spelen?

Dat is momenteel helaas niet mogelijk. Het programmeerwerk is Nederlandstalig opgebouwd. De Engelse versie is nog in ontwikkeling, we laten graag weten wanneer deze af is.

Unfortunately, this is currently not possible. The programming is in Dutch. The English version is still under development, we are happy to keep you updated on when it is finished.

Is er hulp als een team vast komt te zitten?

Ja, de karakters die je gedurende het spel tegenkomt worden live gespeeld door acteurs. Deze zullen teams helpen om het spel door te komen indien een team vastloopt.

Is er begeleiding bij het spel?

Ja, de karakters die je gedurende het spel tegenkomt worden live gespeelt, acteurs spelen in op het niveau van je groep.

Wat heb ik nodig om The Secret Legacy te spelen?

Een smartphone met internetverbinding waar je Telegram op kan installeren (Android smartphone of iPhone). Minstens één speler per team heeft een Facebook account nodig. Optioneel kun je een pc/laptop gebruiken voor de webapp versie. Je hebt dan nog steeds je smartphone nodig.

Wat is Telegram?

Telegram is een chat app, vergelijkbaar met WhatsApp. Telegram is beschikbaar voor iPhone en Android (Samsung, Huawei, Nokia, Motorola etc.)

Kan ik het aantal spelers later nog wijzigen?

Je kunt tot maximaal 7 dagen van te voren het aantal spelers nog wijzigen. Daarna wordt de boeking definitief gemaakt. Indien er meer spelers zijn dan aangegeven, dan kunnen deze helaas niet meespelen. Zijn er minder spelers dan aangegeven, dan heeft dat geen effect op het spel, maar wordt wel de verstuurde offerte in rekening gebracht.

Spelen er onbekenden mee in het spel?

Nee, je speelt het spel met enkel je collega’s / team. Alleen een spelleider kijkt mee in het groepsgesprek om het spel in goede banen te leiden.

Ik heb een andere vraag

We helpen je graag verder. Neem contact op of stel je vraag via de chat!

Is het spel geschikt voor mindervaliden?

Het spel wordt online gespeeld, maar is niet geoptimaliseerd voor doven/slechthorenden of voor problemen met zicht (slechtziendheid). Het spel is afhankelijk van de mogelijkheden die een smartphone / de chat App Telegram hiervoor biedt.

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room