Online Escape Room Concepten

Of we nu tijdelijk gesloten zijn of volledig open: we willen je graag blijven uitdagen met overweldigende escape room experiences. Bij Escape World werken we dus continu hard aan speciale (online) concepten om jou, op onze locaties óf vanuit huis, die ervaring te kunnen bieden!

Je kunt bij ons terecht voor een aantal online escape room experiences:

Online Escape Room (via een groepsapp)
Live Remote Escape Room

Daarnaast bieden wij ook coronaproof concepten aan, waarbij de 1,5 meter gewaarborgd wordt. Let op: deze zijn alleen te spelen indien de vestigingen zijn geopend!

Thema Combinatie kamer
Split Escape Room

Ontdek onze nieuwe escape room mogelijkheden en boek vandaag nog om deze nieuwe concepten snel zelf te ervaren!

Online Concepten

THE SECRET LEGACY

Ga met Julia mee op onderzoek uit en voltooi de laatste expeditie van haar vermiste ouders. Ontdek schatten, verken mysterieuze locaties en omzeil gevaarlijke valstrikken terwijl je de ontdekking van de eeuw achterna jaagt. Vind met je groep eeuwige roem of wordt uiteindelijk gevangen in een vergeten wereld. Je hebt het zelf in de hand… Het avontuur roept. Durf jij het aan?

infoBoek nu

LIVE REMOTE ESCAPE ROOM

Ervaar nu Cabin in the Woods vanuit een compleet nieuw perspectief. Via een videoverbinding nemen wij je live mee in dit avontuur en brengen de wereld van Escape World naar jou! Zorg dat je onze held(in) helpt om alle uitdagingen aan te gaan. Maak slim gebruik van de plattegronden en je inventaris met objecten. Wees snel, want de tijd tikt langzaam weg…

infoBoek nu
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room