Logo Escape World

5 ESCAPE ROOMS CENTRUM TILBURG

WELKOM BIJ LOCKED

Locked Escape Rooms is dé uitdaging om al samenwerkend te ontsnappen! Je wordt met 2-6 personen opgesloten in een themakamer en je doel is om samen binnen 60 minuten uit deze ruimte te ontsnappen. Je wordt geconfronteerd met raadsels, puzzels en hersenkrakers die je op kunt lossen door logisch na te denken en goed samen te werken. Door het vinden van oplossingen kom je stap voor stap dichter bij de ontsnapping! Kennis is niet nodig, maar logisch nadenken en samenwerken wel!

Lukt het jullie om tijdig de laatste sleutel te vinden?

ESCAPE ROOMS

Ontdek onze spannende Escape Rooms in hartje Tilburg (Centrum / Stationsstraat). Onze kamers zijn geïnspireerd door zelf heel veel kamers uit te proberen. De beste ideeën hebben we nog beter gemaakt. Ga jij het zelf ervaren?

Whenever you think you’ve unlocked the final lock,
you’ll soon find yourself locked again.

HEINEKEN PART 2

SECRET SISTER SOCIETY

THE GAME

THE MAZE

HEINEKEN PART 2

SECRET SISTER SOCIETY

THE GAME

THE MAZE

Kruip in de huid van de agenten Evers en Oerlemans die onderzoek deden naar de Heinekenontvoering, waarvan het losgeld tot op heden nog niet teruggevonden is. Deze agenten werden tijdens hun zoektocht gevangengenomen in een loods.

Maar er is hoop: plots horen jullie de deur van de loods dichtvallen en grijpen jullie je kans. Over een uur zijn de ontvoerders weer terug; weten jullie het losgeld te vinden en te ontsnappen? Haast is geboden!

In de vrouwenboetiek van de zeer lieve, oude vrouw Miss Michelle huist een duister geheim. Miss Michelle, nu aan het einde van haar levensdagen, is een oude crimineel die een verjongingsvirus voor haarzelf heeft ontwikkeld zodat ze haar criminele praktijken terug kan oppikken.

Maar niet als het aan jullie ligt! Het is tijd om haar tegen te houden. Lukt het jullie om op een onbewaakt het virus van Miss Michelle te vernietigen?

Naast onze eigen wereld bestaat nog een magische wereld vol spellen waar de Spelletjes koning genaamd Enigma regeert. Als jonge prins zag hij dat mensen zodra ze ouder worden het plezier in spellen verliezen. Dit MOET anders volgens Enigma!

Hij bezoekt daardoor iedereen éénmaal in hun leven met een test van 60 minuten om hen eraan te herinneren hoe belangrijk spellen zijn. Weet jij alle spellen te vinden en de spelletjes koning te verslaan?

The Maze is de meest gevreesde gevangenis in Europa die enkel de gevaarlijkste high-profile criminelen vasthoudt. Jullie zijn zeer beruchte criminelen die er al een tijd vastzitten en de gevangenis als jullie broekzak kennen. Vandaag gaan jullie samen trachten te doen wat niemand ooit is gelukt: ontsnappen uit The Maze.

Lukt het jullie om uit te breken, of blijven jullie voor eeuwig in The Maze ronddwalen?

Let op: aanbevolen groepsgrootte vanaf 4 personen

PRIJZEN

BOEK NU JE KAMER

GROEPEN EN BEDRIJVEN

VAN 5 TOT 120 PERSONEN

Locked game tilburg

Op zoek naar een leuke activiteit als groep? Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, familieuitje of met school? Locked is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, ook als fysiek samenkomen even niet mogelijk is.

Bekijk onze unieke Online Escape Game voor bedrijven en groepen. Werk samen aan teambuilding terwijl je breinbrekers oplost via een groepsapp. Speelbaar in teams van maximaal 5 en te combineren tot wel 120 personen.

Of bekijk de andere mogelijkheden, zoals een kinderfeestje op locatie of een van onze andere 1,5 meter concepten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken.

LOCATIE

Je vindt onze Escape Rooms in hartje Tilburg (centrum). Via Station Tilburg hoef je alleen de spoorlaan over te steken en je vindt ons aan de linkerzijde op de Stationsstraat (14D), naast de Beans & Bites. Parkeren kan gratis buiten kantooruren. Tijdens deze kantooruren kun je parkeren in een van de betaalde parkeerplaatsen dichtbij.

Neem vrijblijvend contact op voor jouw wensen of boek direct online om je escape room te reserveren!

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room