Escape room kinderfeestje in Zoetermeer

Vier je kinderfeestje in Zoetermeer bij Escape World voor €17,50 per persoon!

Wil jij je kinderfeestje in Zoetermeer vieren? En wil jij een leuk feestje, iets wat je vriendjes en vriendinnetjes nog nooit hebben gedaan? Kom dan langs bij Escape World voor een escape room kinderfeestje! Als je 9 bent en je vriendjes en vriendinnetjes ook, dan ben je van harte welkom voor het leukste kinderfeestje ooit.

Je hebt samen met je vriendjes en vriendinnetjes 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de escape room in Zoetermeer. Je moet goed samenwerken om op tijd te kunnen ontsnappen. Ons escape room kinderfeestje is geschikt voor jongens en meisjes. Na het feestje kunnen jullie heerlijk gaan eten en drinken bij Dekker Zoetermeer en bijkletsen over hoe het ging tijdens het escape room kinderfeestje in Zoetermeer!

Kinderfeestje in zoetermeer?
Deze aanbieding geldt als:

 

  • Er minimaal 4 en maximaal 6 kinderen per kamer deelnemen.
  • Het oudste deelnemende kind niet ouder is dan 12.
Boek nu je kinderfeestje

* Tijdens het kinderfeestje in Zoetermeer zorgen we dat ieder kind het naar zijn of haar zin heeft. Onze escape rooms in Zoetermeer voor kinderen zijn niet eng, wel spannend. De kinderen krijgen aanwijzingen van onze medewerkers en kunnen te allen tijde de kamer verlaten als ze dat willen. Tijdens de 60 minuten durende puzzeltocht verzorgen we het leukste kinderfeestje in Zoetermeer bij Dekker!

Aanbevolen kamers

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise worden
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room