ARRANGEMENTEN – ZOETERMEER

HET PERFECTE BEDRIJFSUITJE – ZOETERMEER

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

Betalen op rekening
Betrokken team om uw uitje zorgeloos en onvergetelijk te maken

High end escaperoom belevingen
Dé locatie voor teambuilding evenementen in Zoetermeer met een capaciteit van tot 40 personen voor een enkel evenement.

Moderne vergaderzalen
Aangeklede borrel en/of diner mogelijkheden, zelfs een BBQ op ons Stadsstrand behoort tot de mogelijkheden
Centraal gelegen vlakbij de A12 Den Haag , A20 Rotterdam – Hoek van Holland en A13 Rotterdam.

Gratis parkeergelegenheid
Diverse arrangementen mogelijk met diner en/of andere activiteiten. Zie: www.dekkerzoetermeer.nl voor de diversiteit aan mogelijkheden.
Lees meer!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

+31 (0) 79 368 42 42

[email protected]

ARRANGEMENTEN VOOR GROEPEN VAN 24-69 PERSONEN

Voor een zinderend en zorgeloos bedrijfsuitje anno 2019 bent u bij Dekker in Zoetermeer aan het juiste adres! Bent u met een klein groepje mensen, een groter gezelschap, voor een werksessie of een jaarafsluiting, het kan allemaal! Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 550 personen.

En onze escape rooms passen heel goed in dit programma. Je waant je in een andere wereld waar je moet samenwerken en wordt uitgedaagd, en het is ook nog eens super leuk om te doen! Uiteraard hebben onze vergaderzalen de meest moderne audio/visuele apparatuur, daarbij kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes en/of diner.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op de mooiste locatie in leisure stad Zoetermeer, waar u kunt genieten van een het meest compleet verzorgde bedrijfsuitje van Zuid Holland!

Onze escaperoom capaciteit voor bedrijfsuitjes: (uiteraard is het mogelijk om meerdere uren te reserveren!)

10 – 20 PERSONEN (1.5 UUR)

Afhankelijk van de groepsgrootte spelen jullie in 2, 3 of 4 teams (maximaal 5 personen per kamer) waarbij ieder team tegelijkertijd 60 minuten heeft om uit de kamer te ontsnappen.

20- 40 PERSONEN (3 UUR)

Het team wordt verdeeld over 2 grotere groepen. De eerste groep zal in maximaal 4 kamers proberen te ontsnappen. De andere groep kan gaan bowlen in onze bowlingruimte, waar we maar liefst 16 moderne, volautomatische bowlingbanen hebben. Hier hebben we ook een prachtige bar waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en een hapje. In de pauze van 30 minuten draaien we het programma om en kan de tweede groep een ontsnappingspoging wagen.

Voor een middag- of avondprogramma kunnen wij u onze speelkamers exclusief ter beschikking stellen. Waarbij wij samen met u het programma samenstellen specifiek naar uw wensen, zo compleet en uitgebreid als u dat wenst. Uw Kick-off van uw marketingprogramma of uw Staff-meeting kunt u in ongedwongen en informele sfeer bij ons laten plaatsvinden!

ZOETERMEER
+31 (0) 79 368 42 42
[email protected]
SCHEGLAAN 12
2718 KZ ZOETERMEER

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise worden
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room