Escape Room Box

Het perfecte Escape Room spel voor thuis (of iedere andere locatie). Je bestelt of huurt een escape room box die wij thuisbezorgen en het is aan jullie om tijdig het mysterie te ontrafelen! Een leuke uitdagende activiteit voor een vriendenavond, familiedag of zelfs kinderfeestje.

Schrijf je in voor de pre-order

Escape Room Box voor Thuis

Ga het mysterie aan vanuit je eigen huis of iedere andere locatie!

Onze Escape Room thuisbox

Message from Beyond

“Volgens de Vereniging van Paranormale Samenwerking zijn jullie de achtervang voor beroemd medium Celia van Horn. Zij is een aantal dagen geleden omgekomen tijdens een brand. Dat terwijl jullie hard aan het werk waren aan een spoed dossier.
Volg in het spoor van Celia’s onderzoek, roep de hulp in van geesten en gebruik pure magie om een 400 jaar oud onrecht te onthullen. Weet jij de vloek te sussen en je eigen leven te redden?”

Bestelinfo: deze box is momenteel in de maak. Pre-order deze box vandaag door je aan te melden. Wij sturen je een melding als de box uit is én een kortingscode voor pre-orders!

Schrijf je in voor de pre-order!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het spel?

De thuisboxen worden met de hand samengesteld en bevatten allemaal unieke handgemaakte elementen. Geen twee doxen zijn hetzelfde!

Je hebt een smartphone met een camera en internetverbinding nodig om het spel te kunnen spelen. Alle stukken zitten in de box, dus je hoef dus niks te printen voor of tijdens het spel.
De doos bevat elementen die maar een keer gebruikt kunnen worden, maar met een aanvullingskit kan je het spel volledig in het originele staat herstellen!

Net als in een Escaperoom ken je na een keer alle puzzels, echter met de herstelkit kun je met anderen jouw ervaring delen. Als je de aanvullingskit samen met de box bestelt, geven we graag een leuke korting en, heb jij niet alleen een fantastische avond, maar ook alvast een cadeau klaar voor kerst of Sinterklaas!

Het verhaal en beelden in het spel kunnen als schokkend ervaren worden, het spel is daarom geschikt vanaf 14 jaar!

Spannende thuisspellen

We brengen jouw escape avontuur graag naar een volgend niveau… Maar dan thuis!

Na jaren smeden op onze eigen escape room spellen voor thuis, hebben we een unieke beleving gecreëerd voor iedereen die graag thuis een escape room speelt: onze Escape Room Box Thuisspellen! Je hoeft niet fysiek naar onze geweldige escape rooms op locatie, je bestelt simpelweg onze boxen en speelt een spannende escape room thuis of op iedere locatie waar je maar wilt. Lees verder om de meeslepende verhalen van onze escape room boxen te ontdekken:

De uitdaging van een escape room thuis spelen

Het gaat het er niet alleen om óf het lukt binnen de tijd te ontsnappen, maar vooral of jullie samen alle mysterieuze puzzels weet op te lossen. De box houdt jullie maar al te graag op de hoogte van de vorderingen van het spel en de wegtikkende minuten….

Welke escape room box past bij jullie?

We werken hard aan onze spannende en meeslepende thuisspel escape room boxen…!

Welke past bij jou?

Bekijk nu

Neem contact op

Bestel direct jouw escape room thuisspel naar keuze!

Neem contact op via onze klantenservice:

Box aanvragen
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room