Escape Room Kinderfeestje in Amsterdam

VIER JE KINDERFEESTJE IN AMSTERDAM BIJ ESCAPE WORLD VOOR €17,50 PER PERSOON!

 

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar leuke ideeën voor je kinderfeestje in Amsterdam? Ben jij 9 jaar of ouder? En zijn al je vriendjes en vriendinnetjes ook 9 jaar en ouder? Dan hebben wij een geweldig escape room kinderfeestje voor je!

Maak je verjaardag onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vriendjes en vriendinnetjes waar je nog lang over na zult praten.

In onze escape room voor kinderen stap je echt in een andere wereld. Zolang je bij ons bent vergeet je de werkelijkheid. Tijdens de 60 minuten durende puzzeltocht moet je goed samenwerken om op tijd te ontsnappen. Onze escape rooms voor kinderen zijn geschikt voor jongens en meisjes! Je kunt zelfs tegen elkaar strijden, eens kijken welk team sneller is!

Organiseer het leukste kinderfeestje in Amsterdam en omstreken bij Escape World. We zitten in het centrum van Amsterdam, daarna kunnen jullie lekker gaan eten en drinken in de buurt. Voor kinderfeestjes in Amsterdam ben je dan ook aan het juiste adres bij Escape World!

Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren bij ons?

Escape Room Kinderfeestje Amsterdam?

Deze aanbieding geldt als:

 

  •  Er minimaal 4 en maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen.
  •  Het oudste deelnemende kind niet ouder is dan 12.
  •  Op zaterdag kinderfeestjes alleen voor regulier tarief.
  •  Als de boeking online gedaan is als kinderfeestje.
Boek nu je kinderfeestje

*Onze kinderfeestjes in Amsterdam zijn niet eng. Bij een escape room kinderfeestje kunnen kinderen altijd de kamer verlaten. Onze begeleiders kijken mee met camera’s en geven aanwijzingen via een microfoon. Een escape room kinderfeestje is dan ook leuk voor ieder kind vanaf 9 jaar tot en met 14 jaar oud. Kinderfeestje vieren in Amsterdam en omstreken? Escape World!

Aanbevolen kamers

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise worden
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room