Escape Room Kinderfeestje in Amsterdam

Ben jij binnenkort jarig en heb je zin in een spannend avontuur? Stap met jouw vriendjes en vriendinnetjes aan boord bij de Vliegende Hollander, doorzoek een magische wereld om je toverstaf terug te krijgen, of vind het geheime recept in de chocolade fabriek.

Wat kun je verwachten van onze avonturen? Veel blijdschap, spanning, opwinding en nog veel meer! Dit is een beleving om nooit te vergeten. Tijdens de 60 minuten durende puzzeltocht moet je goed samenwerken om op tijd te ontsnappen. Onze escape rooms voor kinderen zijn geschikt voor jongens en meisjes tussen de 9 en 14 jaar!

Let op: het is niet meer mogelijk om een kinderfeestje arrangement te boeken bij Escape World. Je kunt via de normale online boekingsmodule een escape room boeken.

Bekijk onze leukste kamers voor kinderen:

BEZOEKERS OVER HUN KINDERFEESTJES

Met 8 mensen (groep tegen groep) de Cabin in the Woods gespeeld. Enorm gelachen, echt een aanrader als je van een middagje snel avontuur houdt.

Tommy S

Vanavond Cabin in the woods gedaan en deze staat zeker in mijn top 3 kamers ooit gespeeld. Ook vind ik de op te lossen mysteries origineel en uniek. Escape World is echt een aanrader!

Tim H

Superstek! Fantastische Escape gedaan en op anderhalve minuut gelukkig gehaald! Was spannend tot het laatste moment!

Mike K

Leuk! Goeie sfeer, met een uur de tijd is het heel spannend of je het red. Het is de 2e escape room waaruit ik ontsnapt ben en ook deze ervaring maakt dat ik nog wel een vaker wil.

Barbara R

Maak je verjaardag onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vriendjes en vriendinnetjes waar je nog lang over na zult praten.

Organiseer het leukste kinderfeestje in Amsterdam en omstreken bij Escape World. We zitten in het centrum van Amsterdam, dus na het escapen bij ons kunnen jullie alle kanten uit om na te genieten met z’n allen. Voor kinderfeestjes in Amsterdam ben je dan ook aan het juiste adres bij Escape World! Durf jij de uitdaging aan en wil jij je kinderfeestje vieren bij ons?

Escape Room Kinderfeestje Amsterdam?

Ons speciale tarief voor kinderfeestjes geldt als:

  • Er minimaal 4 en maximaal 7 kinderen per kamer deelnemen;
  • Maximale leeftijd is 14 jaar van oudste kind;
  • De boeking online is gemaakt (via formulier hieronder);
  • Het speciale tarief geldt niet op zaterdagen. 
  • Voor kinderen tot en met 12 jaar raden we sterk aan dat er een volwassene meegaat als begeleider. Deze mag gratis naar binnen.
Boek nu je kinderfeestje

*Onze kinderfeestjes in Amsterdam zijn niet eng. Bij een escape room kinderfeestje kunnen kinderen altijd de kamer verlaten. Onze begeleiders kijken mee met camera’s en geven aanwijzingen via een microfoon. Een escape room kinderfeestje is dan ook leuk voor ieder kind vanaf 9 jaar tot en met 14 jaar oud. Het kinderfeestje omvat geen arrangement, alleen een gereduceerd actietarief om een leuke escape room activiteit te spelen.

Een leuk kinderfeestje vieren in Amsterdam en omstreken? Dan zit je goed bij Escape World!

Boek hieronder je Escape Room Kinderfeestje in Amsterdam

Al onze escape rooms zijn te boeken voor een kinderfeestje, maar wij raden om voor The Flying Dutchman te kiezen!

Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Samenwerken
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room