Word jij enthousiast van het aansturen van een team en het leiden van onze escape room locatie in hartje Amsterdam (Waterlooplein)? Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Enthousiaste Locatiemanager met gastbeleving in DNA

Als locatiemanager zorg je ervoor dat onze gasten een 5-sterren gastbeleving hebben en ze heel graag weer terugkomen om onze andere kamers te spelen. Dit doe je door:

  • Onze gasten op een enthousiaste wijze te benaderen, zowel op locatie, als telefonisch en per mail.
  • Het team van gamemasters te stimuleren en gemotiveerd te houden. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de personeelsplanning.
  • Met oog voor detail kijken naar de kwaliteit van de kamers en met je collega’s van maintenance en design overleggen als verbeteringen mogelijk zijn.
  • Te zorgen dat je locatie altijd tiptop in orde is en voorraden altijd op peil zijn.

Uiteraard is game master zijn een essentieel onderdeel van je functie waardoor je feeling houdt met onze gasten en proactief kan meedenken over het verbeteren van onze kamers en processen.

Deze functie doe je samen met een collega locatiemanager.

Jij bent:

Een enthousiast, open, gastvrij en communicatief sterk persoon. Je bent stressbestendig en vindt het prettig om in een dynamische omgeving samen te werken. Daarnaast ben je een kei in het plannen en organiseren en ben je -vanzelfsprekend- gek op escape rooms. Oplossingsgericht en proactief denken en handelen doe je van nature. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je kan goed collega’s motiveren en je hebt een hands-on mentaliteit. Nauwkeurigheid en goed in staat om je ook per mail uit te drukken is erg belangrijk.

Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring op het gebied van gastbeleving en leidinggeven.

Dienstverband:

  • Soort dienstverband: bepaalde tijd
  • Aantal dagen: 3-4 dagen waarvan 1 weekenddag
  • Uren: 20-30 uur per week

Wie zijn wij?

Escape World is dè specialist in escape rooms in Nederland. Met 19 verschillende escape rooms Amsterdam, Hoofddorp, Zoetermeer en Tilburg zijn wij één van de grootste escape room organisaties in Nederland. Wij geloven in een 5-sterren gastbeleving met fantastisch gethematiseerde escape rooms met spannende en uitdagende puzzels. Dit doen wij met ongeveer 30 topcollega’s die met veel plezier in het vak onze gasten een geweldige ervaring bieden. Wij verwelkomen tienduizenden gasten per jaar.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf met een jong, enthousiast team? Stuur dan je motivatiebrief en cv op. Let wel: alleen berichten met motivatiebrief worden in aanmerking genomen.

Solliciteren kan hier!