Familie uitje met een twist

Het is niet altijd makkelijk om een familie- of gezinsuitje te bedenken wat het hele gezelschap leuk vindt. Iedereen heeft andere interesses, maar toch willen jullie graag iets samen doen. Voor een spannend avontuur is echter iedereen wel in, dus uit een Escape Room ontsnappen is dé activiteit voor samen met het gezin of familie!

Bij Escape World zijn onze escape rooms zo ingericht, dat ze geschikt zijn voor het hele gezin. Tevens zijn in enkele kamers het licht, geluid en de hints die worden gegeven aangepast op de leeftijd van kinderen. Zo is het ook voor familie met jongere kinderen leuk en makkelijk om een escape room uitdaging aan te gaan.

Kies voor een escape room

Twijfelen jullie nog steeds of het wel leuk genoeg is om een familie escape room te spelen? Dat hoeft niet. Samen gaan jullie namelijk proberen alle mysterieuze geheimen te ontrafelen, door goed samen te werken. Iedereen heeft zo zijn verschillende sterke kanten, en op deze manier bundelen jullie als familie de krachten en zorgen jullie er samen voor dat jullie team op tijd ontsnapt. 

Kunnen jullie daarnaast als snelste familie de escape room ontsnappen?

Onze Escape Rooms geschikt voor het gezin

The Inca's Doom

Jullie zijn op expeditie in de mysterieuze wereld van de Inca’s. Om de geheimen van de jungle te ontdekken en binnen te dringen in een oude tempel, zullen jullie alle puzzels op jullie weg daar naartoe moeten oplossen. Maar pas op voor Noo’zaca, de boze god van de voorouders… Met zijn hypnotische krachten zal hij het jullie niet makkelijk maken!

Weersta de krachten van Noo’zaca en ontrafel alle geheimen van de Inca’s, voordat het andere team jullie voor is!

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestiging in Hoofddorp.

MEER INFO

Cabin in the Woods

De boswandeling die jij en je vrienden maakten loopt helaas niet zoals gepland. Jullie raken de weg kwijt en moeten onverhoopt een plaats vinden om te overnachten. In verte zien jullie plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen… Of toch niet? 

Spookachtige geluiden, de aanwezigheid van mysterieuze krachten en onverklaarbare dingen die gebeuren jagen jullie de stuipen op het lijf. Er rust een vloek op deze plek en het is blijkbaar nog nooit iemand gelukt deze blokhut levend te verlaten! 

Lukt het jullie om eerder dan het andere team de geesten te verjagen en uit de vervloekte blokhut te ontsnappen?

Deze Battle Escape Room is te spelen in de Escape Room vestigingen in Amsterdam Waterlooplein en Zoetermeer.

MEER INFO
Logo Escape World

Escape World

Escape World is al jaren expert in het creëren van een geweldige escape ervaring, van kleinschalige familie- of vriendenuitjes tot complete groepsactiviteiten!

Vacatures
Franchise worden
Escape World Exclusief
Cadeaubon

Boek een Escape Room