Escape World

The Flying Dutchman

Heb je ooit ingebroken in een 17e eeuws spookschip? Nieuwsgierig naar wat kapitein Davy Jones in zijn geheime kluis bewaart?

BOEK NU

Cabin in the Woods

Ooit opgesloten geweest in een houten hutje? Ga op zoek naar aanwijzingen om de donkere geesten te verjagen, anders is het maar de vraag of je de nacht zult doorkomen…

BOEK NU

Prijzen

Spel van een uur

Ma t/m Do

€85

Per groep

2 Personen

Spel van een uur

Ma t/m Do

€90

Per groep

3 Personen

Spel van een uur

Ma t/m Do

€95

Per groep

4 Personen

Spel van een uur

Ma t/m Do

€100

Per groep

5 Personen

Spel van een uur

Vrij / Zat / Zon

€90

Per groep

2 Personen

Spel van een uur

Vrij / Zat / Zon

€97,50

Per groep

3 Personen

Spel van een uur

Vrij / Zat / Zon

€105

Per groep

4 Personen

Spel van een uur

Vrij / Zat / Zon

€112,50

Per groep

5 Personen

Klantervaringen

“Een hele vette kamer!”

MelvinFreeburg, Tripadvisor

“Waanzinnig!”

Wij hebben met vier vrienden de kamer 'Cabin in the woods' gespeeld. Het thema is terug te vinden in ieder detail van de kamer. De technische elementen in de kamer zijn verrassend en de puzzels zijn erg origineel.

daniva94, Tripadvisor

“Wat een fantastische Escaperoom!!! Prachtige locatie, decoratie, ontvangst, puzzels en verhaallijn!”

Astrid Houtkamp Pod, Facebook

“Uitdagend, spannend en fun”

ilona p, Tripadvisor

“Cabin in the woods is een van de mooiste escape rooms die ik heb gespeeld. Super mooi afgewerkt en volledig naar het thema ingericht”

Renee Lenders, Facebook

Kamers

Cabin in the Woods

Battle Rooms

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn...

Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

Boek nu

2 Battle Rooms

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Flying Dutchman

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Boek nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The School Of Witchcraft

De tijd waarop jullie zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken...Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze 'School voor de Toverkunst'. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Alle andere instructeurs en studenten staan onder een bezwering en kunnen niet meer bewegen. Jullie zijn de enige die niet zijn aangetast. Nu is het aan jullie om dit kwaad te bestrijden. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

Boek nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Or

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

Open 17:00

Close 23:00

Zaterdag - Zondag

Open 11:00

Close 23:00

Over

Zoetermeer

Escape World Zoetermeer is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Het concept is heel eenvoudig. U wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze Escape World kamers. De escape games kennen vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk binnen 60 minuten te ontsnappen. Welke escape room je ook kiest, sensatie verzekerd! Ook hebben we dubbele kamers (Cabin in the Woods) en twee enkele kamers. Hierdoor zijn wij een uitstekende keus voor bedrijfsuitjes en (vrijgezellen) feesten! Bij ons zul je een spannend verhaal binnentreden in een zorgvuldig ontwikkelde kamer met opwindende puzzels en een adembenemend decor.

Voor alle arrangementen en diverse mogelijkheden in combinatie met Dekker Zoetermeer zie: www.dekkerzoetermeer.nl