Escape World

Corporate

HET PERFECTE BEDRIJFSUITJE - AMSTERDAM WATERLOOPLEIN

Bent u bezig met het organiseren van een uitje voor uw bedrijf, vrienden of familie? Dan bent u bij de Escape World in hartje Amsterdam aan het juiste adres! Wilt u liever een offerte op maat ontvangen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Wij blokkeren maximaal 1 week de kamers zodat u er rustig over na kunt denken. Het maken van een offerte kan alleen als u minimaal 2 kamers reserveert.

Op 1 minuten loopafstand van het Waterlooplein en 5 minuten van de Nieuwmarkt zijn we goed bereikbaar. Daarnaast zit er een parkeergarage om de hoek (met 60% bezettingsgraad, dus er is altijd plek!). We hebben een uitgebreide ontvangstruimte met statafels, genoeg zitruimte voor meer dan 30 personen en een koelkast vol met non-alcoholische dranken.

Teamuitje

We kunnen groepen tot 20 personen tegelijk opsluiten in onze escaperooms. U kunt uw Room Escape avontuur combineren met een vergadering, borrel, of andere teambuilding activiteiten. Escape World Waterlooplein maakt graag een offerte op maat.

CUSTOM MADE EVENTS:

  • Betalen op rekening.
  • Betrokken team om uw uitje zorgeloos en onvergetelijk te maken.
  • High-end escaperoom belevingen! We bieden niet zomaar een kamer aan met hangsloten, maar realistische escaperooms met een live filmbeleving vol met geluids- en lichteffecten en ingenieuze technische puzzels!
  • Self service koelkast met vrijwel alle denkbare (fris)dranken
  • Centraal gelegen aan het Waterlooplein met voldoende parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.
  • Grootste live Escape Game beleving in het hartje van Amsterdam met een capaciteit voor 20 pers of meer.
  • Beknopte analyse over de samenwerking! (indien gewenst).

EXCLUSIEF VOOR UW BEDRIJF

Voor een middag- of avondprogramma kunnen wij u onze speelkamers exclusief ter beschikking stellen. Waarbij wij samen met u het programma samenstellen specifiek naar uw wensen, zo compleet en uitgebreid als u dat wenst. Uw Kick-off van uw marketingprogramma of uw Staff-meeting kunt u in ongedwongen en informele sfeer bij ons laten plaatsvinden!