Escape World

The Flying Dutchman

Heb je ooit ingebroken in een 17e eeuws spookschip? Nieuwsgierig naar wat kapitein Davy Jones in zijn geheime kluis bewaart?

BOEK NU

Cabin in the Woods

Ooit opgesloten geweest in een houten hutje? Ga op zoek naar aanwijzingen om de donkere geesten te verjagen, anders is het maar de vraag of je de nacht zult doorkomen…

BOEK NU

Over

Escapeworld Amsterdam Waterlooplein

Ben jij op zoek naar iets compleet anders, iets wat je nog nooit hebt gedaan? Boek dan NU een van onze escape rooms! De opdracht is simpel: ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer. Naast een bezoek aan de vlooienmarkt op Waterlooplein kun je hier nu ook de spannendste minuten uit je leven ervaren op een spookschip of in een houten hut.

Kamers

Cabin in the Woods

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee geweest.. Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

Boek nu

2 Kamers

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Flying Dutchman

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Kapitein Davy Jones is vervloekt door de vrouw van wie hij zielsveel hield en nu dwaalt zijn schip al eeuwen rond, met de zielen van de vervloekten aan boord. Davy Jones helpt deze zielen niet om over te gaan, maar rekruteert ze in zijn eigen piraten leger. Zijn meest waardevolle bezit was van het schip gestolen en hij wilt het terug! Vind je weg terug op het schip om te ontsnappen voordat de tijd op is, en jullie voor eeuwig onderdeel zijn van Davy Jones’ crew van levende doden!

BOEK NU

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Chocolate Factory

Volgens een eeuwenoude legende zou een geheim recept van de beste chocolade ooit verborgen liggen in een grote kluis in een chocoladefabriek in het centrum van Amsterdam. Hij is zo onweerstaanbaar, dat mensen alleen al hun zinnen verliezen bij het loshalen van de wikkel van de chocolade.
Samen met je team wil je dit recept zo snel mogelijk bemachtigen om hiermee jullie eigen chocoladefabriek op te zetten en schathemeltje rijk te worden. Het gerucht gaat dat alleen mensen op een specifieke dag met een speciaal ticket de chocoladefabriek kunnen betreden.
Je komt erachter dat een jongen uit het dorp zo’n ticket heeft. Op het moment dat hij zijn huis verlaat, breken jullie in maar plots worden jullie betrapt door de opa's en oma's van het jongetje. Ze binden jullie vast op een gigantisch bed, en ze besluiten hulp te halen in het dorp om jullie voor eeuwig ergens op te sluiten. Omdat ze nogal oud zijn, zal het ongeveer een uur duren voordat ze terug zijn. Schiet op! Jullie hebben 60 minuten de tijd om los te komen, de chocoladefabriek te betreden en de geheime receptuur te stelen!

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Or

Openingstijden

Woensdag - Zondag

Open 13:00

Close 22:00

Prijzen

Spel van 1 uur

€35

Per persoon

2 personen

Spel van 1 uur

€28

Per persoon

3 personen

Spel van 1 uur

€24

Per persoon

4 personen

Spel van 1 uur

€22

per persoon

5 personen

Klantervaringen

“Een hele vette kamer!”

MelvinFreeburg, Tripadvisor

“Waanzinnig!”

Wij hebben met vier vrienden de kamer 'Cabin in the woods' gespeeld. Het thema is terug te vinden in ieder detail van de kamer. De technische elementen in de kamer zijn verrassend en de puzzels zijn erg origineel.

daniva94, Tripadvisor

“Uitdagend, spannend en fun”

ilona p, Tripadvisor