Escape World

The Hospital

Zal je ontsnappen of eindigen in de handen van een doorgedraaide dokter? Beleef een vrijwillig bezoek aan een psychiatrische afdeling vol met gestoorde raadsels en puzzels!

Boek nu

Who Killed the Painter?

Wat is er nu werkelijk gebeurd met Vincent van Gogh? Is hij vermoord? En wat is er met zijn oor gebeurd? Ontdek het werkelijke verhaal achter de gruwelijke dood van deze mysterieuze schilder!

Boek nu

Klantervaringen

Erg leuk samen met familie

“Hospital gedaan. Erg leuk. Aardig personeel die duidelijk plezier in hun baan hebben. Zeker voor herhaling waard”

Nicole V, Tripadvisor

Super leuke ervaring!

“Onwijs spannend, je waant je even in een totaal andere wereld en gaat volledig in het spel op!”

48cwd, Tripadvisor

Te gek

“Wij woonde vroeger in Bangkok en daar hadden ze ook escaperoom maar mijn kinderen vonden deze leuker en we denken dat mensen met tieners dit geweldig vinden!”

Feline A, Tripadvisor

“Hou je van puzzelen? Dan moet je hierheen! Voor een paar euro's heb je zo een uur lol met je vrienden!”

Mike van der Kuijl, Google

Kamers

The Pirate Ship

Arr matey, niet alle piraten zijn zo leuk als kapitein Jack Sparrow! Wanneer jullie aan boord gaan van onze “Pirate Ship” kamer zijn jullie niet meer dan scheepsratten, jullie zijn gevangenen! Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien de gevangenis te ontsnappen en het piratenschip op te blazen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en niet bang om de piraten voor eens en altijd de mond te snoeren?

Onze kamer “The Pirate Ship” is van een medium moeilijkheid. Je waant je aan boord van een heus piraten schip, hierdoor voor zowel beginnende escape rooms spelers als experts een leuke kamer om te ervaren!

Boek Nu

1 kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheisdgraad

The Serial Killer

Battle Rooms

In Londen is sinds kort een seriemoordenaar actief waar al drie vrouwen slachtoffer van zijn geworden. Ga op zoek naar zijn afgelegen schuilplaats en los allerlei raadsels op om het moordwapen te kunnen vinden. In deze kamer kan het gevaar uit onverwachte hoek komen, dus schiet op voordat hij nog meer slachtoffers maakt! Zijn jullie bestand tegen de enorme tijdsdruk, voordat deze schurk terugkomt naar zijn schuilplaats!

Boek Nu

2 Battle Rooms

2 - 5 personen

Moeilijkheisdgraad

Mission Matrix

Herinneren jullie je de klassieke cult film “The Matrix” nog? Probeer in te breken in de hoofd serverkamer en omzeil de hoog gevoelige beveiliging om het kwaad van de Matrix te vernietigen. Ontsnap uit deze dystopische wereld door op te gaan in deze uitdagende en technische kamer. Je hebt geen daadwerkelijke technische kennis nodig om uit deze kamer te kunnen ontsnappen. Logisch nadenken en goed verbanden kunnen leggen zijn de ingrediënten om de Matrix te vernietigen!

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Who Killed the Painter

Battle Rooms

Deze escaperoom draait om een van de bekendste Nederlandse kunstschilders aller tijden: Vincent van Gogh. Een bijzondere kunstenaar die een groot deel van zijn leven in armoede doorbracht. Nu zijn de schilderijen die hij maakte miljoenen euro’s waard.

Nog steeds gaan er geruchten rond dat hij vermoord zou zijn. Aan jullie de taak om te onderzoeken wat er precies is gebeurd? Zoek overal naar aanwijzingen en ervaar het echte verhaal over de verschrikkelijke dood van deze mysterieuze schilder. Stalen zenuwen zijn vereist in deze kleurrijke escape game, want het is onze moeilijkste kamer!

Boek Nu

2 Battle Rooms

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Hospital

Jullie gaan op bezoek bij een psychiatrische afdeling, waar jullie de testpersonen zullen zijn voor het onderzoek van een gekke psychiater die zijn baan iets te serieus neemt. Deze escape room is gevuld met rekenpuzzels en bizarre raadsels. Echt genieten voor puzzel fanaten! Zullen jullie binnen 60 minuten ontsnappen, of eindigen jullie in een dwangbuis?

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Down the Rabbit Hole

Battle Rooms

Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren: stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Denk niet dat deze kamer alleen voor kinderen is, want het is onze op één na moeilijkste escaperoom! Word zo klein als een kabouter, en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Wonderland is een vreemde plek, en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

Boek Nu

2 Battle Rooms

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Or

Openingstijden

Maandag - Woensdag

Open 10:00

Gesloten 22:00

Donderdag - Zaterdag

Open 10:00

Gesloten 23:30

Zondag

Open 10:00

Gesloten 20:30

Over

Escapeworld Amsterdam Harbour

Ben jij op zoek naar iets compleet anders, iets wat je nog nooit hebt gedaan? Boek dan NU een van onze escape rooms! Daag je team uit voor een adembenemend en uitdagend avontuur en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit een van onze kamers. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. We garanderen een levendige ervaring waarbij jullie je 60 minuten lang in een andere wereld wanen.