Escape World

The Hospital

Zal je ontsnappen of eindigen in de handen van een doorgedraaide dokter? Beleef een vrijwillig bezoek aan een psychiatrische afdeling vol met gestoorde raadsels en puzzels!

Boek nu

Who Killed the Painter?

Wat is er nu werkelijk gebeurd met Vincent van Gogh? Is hij vermoord? En wat is er met zijn oor gebeurd? Ontdek het werkelijke verhaal achter de gruwelijke dood van deze mysterieuze schilder!

Boek nu

Over

Escapeworld Amsterdam Harbour

Ben jij op zoek naar iets compleet anders, iets wat je nog nooit hebt gedaan? Boek dan NU een van onze escaperooms! De opdracht is simpel: ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. We garanderen een levendige ervaring waarbij jullie je 60 minuten lang in een andere wereld wanen.

Kamers

The Pirate Ship

Hebben jullie wel eens geprobeerd om te ontsnappen van een 17e-eeuws spookschip? Gevangen door een vloek van de duivel dwaalt dit schip en haar bemanning al eeuwen rond op zee, en jullie zitten opgesloten in de gevangenis! Rare geluiden komen door de kieren van het hout en dode piraten spreken jullie toe. Nu is het jullie beurt om uitdagende raadsels op te lossen om zo van het bezeten schip te kunnen ontsnappen. Schiet op, jullie hebben maar 60 minuten de tijd voordat jullie gepakt worden door de kapitein!

Boek Nu

1 kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheisdgraad

The Serial Killer

Een psychopathische moordenaar heeft al drie vrouwen vermoord in de smalle straten van Londen. Doorzoek zijn afgelegen schuilplaats en los allerlei raadsels op om het moordwapen te kunnen vinden. Alles om je heen wijst er op dat jullie in gevaar zijn, maar het is jullie taak om het moordwapen te vinden voor hij zijn vierde slachtoffer maakt. Schiet op, jullie hebben 60 minuten voor de moordenaar terugkomt naar zijn schuilplaats!

Boek Nu

2 Kamers

2 - 5 personen

Moeilijkheisdgraad

Mission Matrix

Herinneren jullie je de klassieke cult film “The Matrix” nog? Probeer in te breken in de hoofd serverkamer en omzeil de hoog gevoelige beveiliging om het kwaad van de Matrix te vernietigen. Ontsnap uit deze dystopische wereld door op te gaan in deze uitdagende en technische kamer. Je hebt geen daadwerkelijke technische kennis nodig om uit deze kamer te kunnen ontsnappen. Logisch nadenken en goed verbanden kunnen leggen zijn de ingrediënten om de Matrix te vernietigen!

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Who Killed the Painter

Vincent van Gogh is een van de meeste bekende schilders ter wereld. Vaak wordt gezegd dat van Gogh zelfmoord heeft gepleegd terwijl hij onder de invloed was van de psychedelische drank Absint. Echter, zodra jullie deze kamer binnenstappen, komen jullie er al snel achter dat van Gogh was vermoord. Het is jullie taak om te ontdekken wie hem heeft vermoord en hoe dit is gebeurd. Zoek overal naar aanwijzingen en ervaar het echte verhaal over de verschrikkelijke dood van deze mysterieuze schilder.

Boek Nu

2 Kamers

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

The Hospital

Jullie gaan op bezoek bij een psychiatrische afdeling, waar jullie de testpersonen zullen zijn voor het onderzoek van een gekke psychiater die zijn baan iets te serieus neemt. Deze escape room is gevuld met rekenpuzzels en bizarre raadsels. Echt genieten voor puzzel fanaten! Zullen jullie binnen 60 minuten ontsnappen, of eindigen jullie in een dwangbuis?

Boek Nu

1 Kamer

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Down the Rabbit Hole

Ga op een surreële reis door deze levende fantasiewereld. Een spannend avontuur volgt wanneer je door de Rabbit Hole gaat en in Wonderland terecht komt. Stap in Alice haar schoenen en krimp tot de grootte van een mier en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Wonderland is een vreemde plek, en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een avontuur om nooit te vergeten!

Boek Nu

2 Kamers

2 - 5 personen

Moeilijkheidsgraad

Or

Openingstijden

Maandag - Woensdag

Open 10:00

Gesloten 22:00

Donderdag - Zaterdag

Open 10:00

Gesloten 23:30

Zondag

Open 10:00

Gesloten 20:30

Prijzen

Spel van een uur

€35

Per persoon

2 Personen

Spel van een uur

€28

Per persoon

3 Personen

Spel van een uur

€24

Per persoon

4 Personen

Spel van een uur

€22

Per persoon

5 Personen

Klantervaringen

"Loads of fun in - Down the Rabbit Hole"

Danny K, TripAdvisor

“Great atmosphere, great braintwisters”

MichaWorldWideTravel, TripAdvisor

Superleuke ervaring

“Onwijs spannend, je waant je even in een totaal andere wereld en gaat volledig in het spel op!”

48wvd, TripAdvisor